[VIDEO-AUDIO] FUNCTIONAL FITNESS BODYWEIGHT, prezentat în premieră la Reșița

UPDATE:

La Reșița a avut loc sâmbătă, 6 aprilie, în premieră pentru România, cursul de cunoaștere a unei noi discipline sportive: Functional Fitness Bodyweight.

Peste 30 de participanți au luat parte la acest atelier de fitness funcțional cu propriul corp, femei și bărbați, din: Reșița, Timișoara, Cluj, Caransebeș si Oravița.

Au asistat la prezentarea exercițiilor specifice si au participat activ la ele.

Prezentarea acestei discipline a fost făcută chiar de instructorul reșițean Mihai Petreanu, șeful departamentului de FUNCTIONAL FITNESS BODYWEIGHT din România:

Participanții au făcut cunoștință cu această disciplină și s-au arătat încântați de ocazia pe care o au:

Gazda evenimentului a fost Oana Borza de la SuperFit Reșița, entuziasmată că acest eveniment a avut loc, în premieră pentru România, la Reșița:

Evenimentul de la Reșița este o etapă pregătitoare pentru premiera din această toamnă, când tot la Reșița, pentru prima dată în România va avea loc un campionat național de FUNCTIONAL FITNESS BODYWEIGHT.

SURSA FOTO: Cristina Corocan

—————————————

Un eveniment inedit pentru România are loc în Reșița în această săptămână. Este vorba despre un atelier de FUNCTIONAL FITNESS BODYWEIGHT (Fitness functional cu propriul corp).

Prin acest eveniment se urmărește ca practicanții de fitness să facă cunoștință și cu acest gen de disciplină, cu ce înseamnă competiția la acest nivel.

Instructorul reșițean Mihai Petreanu, șeful departamentului de FUNCTIONAL FITNESS BODYWEIGHT din România a fost prezent în studioul Radio Reșița și a vorbit despre acțiunea inedită de sâmbătă, 6 aprilie:

Este ceva inedit și este un preambul la ce se va întâmpla în această toamnă în Reșița, prima finală de Campionat Național FUNCTIONAL FITNESS BODYWEIGHT sub egida Federației UIBFF România. Va fi sâmbătă, 6 aprilie o întâlnire de cunoaștere a exerciților din competiție, atât pentru amatori, cât și pentru performeri. De asemenea participanții vor afla detalii despre corectitudinea exercițiilor, noțiuni arbitraj, cu tot ceea ce înseamnă acest segment FFB. Este premieră pentru Reșița și pentru România, acest gen de concurs nu a mai avut loc până acum în țara noastră. Așteptăm persoane din toată țara, femei și bărbați. Până acum și-au anunțat prezența peste 30 de persoane, în special femeile și-au anunțat prezența. Din Reșița vor lua parte aproximativ 10 persoane.”

O demonstrație despre ceea ce reprezintă FUNCTIONAL FITNESS BODYWEIGHT au oferit instructorii Mihai petreau și Răzvan Crețu de la Complexul Sportiv SuperFit Reșița.

CRAZY WORKOUT HUMAN MACHINE Mike & Răzvan

CRAZY WORKOUT HUMAN MACHINE Mike & Razvan

Publicată de 2FB Functional Fitness Bodyweight UIFFL UIBFF Romania pe Joi, 28 martie 2019

Atelierul FUNCTIONAL FITNESS BODYWEIGHT va avea loc sâmbătă, 6 aprilie de la ora 13:00, la sala SuperFit Reșița.

Program:

13:00 – 13:10 Prezentările;
13:10 – 13:50 MasterClass de exerciții fizice de FFB;
13:50 – 14:00 Pauză;
14:00 – 14:30 Prezentare regulament de competiție, regulament arbitraj, comentarii.

sursa foto/video: Facebook/Mihai Petreanu