[FOTO]Primul teren de minifotbal cu nocturna pe valea cernei!

Comuna Mehadia dispune începând de astăzi de un teren de minifotbal cu nocturnă, inaugurat în cadrul unei ceremonii la care au participat conducerea administraţiei publice locale şi a Liceului tehnologic NICOLAE STOICA DE HAŢEG, precum şi un mare număr de elevi, tineri, precum şi alţi locuitori ai comunei de pe Belareca. Terenul inaugurat astăzi dispune de suprafaţă de joc din material sintetic şi este dotat cu instalaţie de nocturnă, astfel încât poate fi folosit şi pe timpul nopţii!

Beneficiar al aceste investiţii este, în primul rând, comunitatea locală, în special copii şi tinerii! Noi avem la Mehadia o echipă de fotbal în liga a patra, avem o echipă de juniori şi sperăm ca din vara acestui an să avem şi o echipă de copii, ne-a declarat Iancu Panduru – primarul comunei. Terenul va fi pus la dispoziţia elevilor din comună pentru desfăşurarea orelor de sport, iar cei care doresc să joace fotbal pe acest teren o pot face după un program care va fi stabilit ulterior şi care se va întinde şi pe durata nopţii. Ne bucură faptul că în această zonă cel puţin, de la Turnu Severin la Caransebeş, nu cred că mai există un teren de sport dotat cu noscturnă, în mediul rural, ne-a declarat edilul-şef al Mehadiei. Dealtfel, momentul ianugurării a coincis şi cu prima ediţie a Cupei AD MEDIAM la minifotbal, la care au participat patru echipe de elevi din comună şi invitaţi de la şcolile din zonă, organizatorii acordând cîştigătorilor diplome şi cupe.

Terenul inaugurat astăzi se înscrie într-o investiţie mai amplă, care cuprinde şi refacerea principalului teren de fotbal din comună, situat în imediata apropiere. Termenul de finalizare al întregii investiţii este 15 iulie 2016, iar valoarea totală se ridică la 80.000 EURO, proiectul fiind derulat prin Grupul de Acţiune Locală (GAL) POARTA ALMĂJULUI, din care face parte şi comuna Mehadia.

Paul-Sever SMADU

Cele mai citite

Related Articles