[FOTO/AUDIO] Pugiliştii de la CSM Reşiţa au obiective îndrăzneţe în acest an: participarea la turneele de calificare la JO de la Rio

Pugiliştii reşiţeni de la Clubul Sportiv Municipal au încheiat duminică, 10 ianuarie, cantonamentul desfăşurat în staţiunea Secu, de lângă Reşiţa. Cei 15 sportivi coordonaţi de antrenorii Radu George şi Adrian Mărcuţ s-au aflat în pregătire centralizată timp de 7 zile. Pugiliştii s-au pregătit pentru reluarea competiţiilor, a precizat Radu George:

Din acest an, clubul CSM Reşiţa are trei pugilişti care vor lupta la seniori, Alexandru Bibiricea, Marian Ruţă şi Ionuţ Socareva.

Marian Ruţă se pregăteşte pentru competiţiile din acest an şi are aşteptări mari. El îşi doreşte chiar o calificare la Jocurile Olimpice de la Rio:

La categoria lui Marian Ruţă, 56 kg, campionul naţional este dinamovistul Răzvan Andreiana.

La rândul său, Alexandru Bibiricea, la categoria 75 kg, va încerca să devină pentru al treilea an campion naţional, deşi are un adversar puternic, pe Bogdan Juratoni, tot de la Dinamo. Să-l ascultăm pe Alexandru Bibiricea:

Cei doi pugilişti legitimaţi la CSM Reşiţa, Alexandru Bibiricea şi Marian Ruţă, au fost incluşi în Topul celor mai buni sportivi ai judeţului Caraş-Severin, în 2015.

(Adina Niţă)

Cele mai citite

Related Articles