[Foto/audio] Mădălin Marin, de la CSS Reşiţa, bronz la aruncarea discului

Madalin Marin si Cornel Morut (1)

Atleţii reşiţeni au cucerit, recent, patru medalii la Campionatul Național de aruncări lungi, desfăşurat în Bucureşti. Una dintre ele a fost obţinută de Mădălin Marin de la CSS Reşiţa, pregătit de antrenorul Cornel Moruţ- medalia de bronz la aruncarea discului, la categoria juniori 3, cu o performanţă de 38,31 metri. Tânărul sportiv, elev în clasa a 8-a la Şcoala Gimnazială nr. 8 este la prima medalie, iar despre reuşita sa a precizat:

Antrenorul Cornel Moruţ este mulţumit de rezultatul elevului său, chiar dacă la antrenamente Mădălin Marin a reuşit aruncări mai bune:

Celelalte medalii ale sportivilor reşiţeni au fost obţinute în proba de aruncarea suliţei: medalie de aur şi titlul de campioană națională pentru Bianca Popescu de la Universitatea Reşiţa, la categoria junioare 3, cu o performanţă de 35,49 metri (sportiva are dublă legitimare Liceul Teoretic „Traian Vuia”/Universitatea Reșița); tot la junioare 3, medalia de argint a fost obţinută de Loredana Crîșmariu, de la Liceul Teoretic „Traian Vuia”, cu o aruncare de 33,40 metri; în întrecerea copilelor 2, Larisa Ciuta, de la CSS Reşiţa, s-a clasat pe locul 2 cu o aruncare de 32,93 metri.

(Adina Niţă)

Cele mai citite

Related Articles