[FOTO/AUDIO] Cei mai buni karateka din M.A.I. se întâlnesc la Timişoara

Campionatul de Karate al Ministerului Afacerilor Interne 2015 la UVT (6)

Finala Campionatului de karate al Ministerului Afacerilor Interne a început miercuri, 23 septembrie, la noua sală de sport a Universității de Vest din Timișoara. La startul competiției s-au aliniat 41 de sportivi reprezentând toate armele din componența ministerului, care își dispută locurile pe podium în cadrul celor două probe- kata şi kumite, la feminin și masculin, transmite corespondentul nostru Gery Binder.

La competițiile organizate, timp de două zile, cu sprijinul Inspectoratului Județean de Poliție Timiș, al Inspectoratului de Jandarmi Județean Timiș, Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Banat”, Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Timișoara și al Grupării Mobile de Jandarmi „Glad Voievod” din municipiul de pe Bega, participă în acest an și 5 concurente din componența Ministerului de Interne.

Anul trecut, echipa Poliţiei Române a fost desemnată câştigătoarea campionatului la secţiunea echipe.

Unul dintre organizatori, Marius Catachiţigă, reprezentând Poliţia Română, a precizat că această competiţie se află la cea de-a 25-a ediţie. Evenimentul reuneşte cei mai buni poliţişti practicanţi karate. În urma concursului se va realiza şi o selecţie pentru lotul naţional care va reprezenta România la Campionatul Balcanic de karate al Poliţiştilor de anul viitor. La ediţia din 2014, România s-a situat pe locul trei, pe naţiuni.

Marius Catachiţigă:

(Adina Niţă)

Cele mai citite

Related Articles