[Foto/audio] Banatul Caransebeş a părăsit penultimul loc al Diviziei A1 de volei masculin

Banatul Caransebes-Steaua (3)

Victorie clară pentru Banatul Caransebeş în etapa a 19-a a Diviziei A1 de volei masculin. Elevii lui Dimitar Pangarov au obţinut miercuri seara, 25 februarie, o victorie meritată și muncită în faţa oaspeţilor de la Steaua Bucureşti. Gugulanii s-au impus cu 3-0 (25-18; 25-22; 25-21), într-un meci important pentru evitarea retrogradării. În urma acestei victorii, bănăţenii au urcat două locuri în clasament, până pe 9, având 16 puncte. În continuare, conducerea Volei Club Banatul Caransebeş îşi doreşte să obţină o nouă victorie în deplasarea de sâmbătă, de la Craiova, a declarat Cristian Stepanescu, la finalul partidei de miercuri seara din Sala Sporturilor:

În sală a fost prezent şi Cornel Viziru, fost antrenor de volei și profesor de educație fizică, recent desemnat ca preşedinte de onoare al Clubului Banatul Caransebeş, care s-a declarat mulţumit de prestația sportivilor:

În următoarea etapă, Volei Club Banatul Caransebeş joacă în deplasare cu SCMU Craiova, sâmbătă, de la ora 17:00. În tur, oltenii au câştigat cu 3-1 la Caransebeş.

(Lavinia Călina)

Cele mai citite

Related Articles