volei 3
Echipa de volei Banatul Caransebeș a reușit să obțină primul trofeu din liga 1 de volei masculin. Sportivii antrenați de Pavel Craia au câștigat duminică, 21 septembrie, în fața formației Steaua București cu 3 la 0. Rezultatul meciului SCM Universitatea Craiova – Dinamo 0 la 3, a propulsat formația bănățenilor pe primul loc al turneului „Radu Zamfirescu”. Volei Club Banatul învinsese echipa bucureșteană în meci direct, cu 3 la 2, în prima zi a turneului Radu Zamfirescu, organizat în Bănie.
Singurul meci pierdut de caransebeșeni a fost în fața oltenilor, meci al orgoliilor și ambițiilor, după cum a declarat profesorul Pavel Craia. Și asta pentru că patru jucători au fost transferați la Caransebeș de la SCM U Craiova, astfel că pe fondul unei tensiuni create și de arbitri, bănățenii au fost învinși cu 3 la 2.

Clasamentul turneului de volei masculin „Radu Zamfirescu”:
Volei Club Banatul Caransebeș – locul I
Dinamo București – locul II
SCM U Craiova – locul III
Steaua București – locul IV

Trăgătorul Dan Borota de la Banatul Caransebeș a fost desemnat cel mai bun jucător al turneului. Voleibalistul este component al lotului național de volei masculin, din 2006. Pentru caransebeșeni urmează primul meci din Cupa României ce va fi disputant în 27 septembrie, pe teren propriu în compania echipei din Șimleul Silvaniei.

(Cornelia Vlaicu)