”Alergăm separat, facem bine împreună” este sloganul din acest an al tradiționalului eveniment sportiv ”Timotion”. A fost o ediţie care s-a desfășurat timp 9 zile și la care au luat parte peste 1400 de persoane din diferite zone ale țării, dar în special din Banat.  

Timotion este un eveniment sportiv pentru sprijinirea unor proiecte care oferă soluții la diverse nevoi din comunitate. Astfel, fiecare persoană înscrisă a avut posibilitatea să susțină proiectul din comunitate prin donarea taxei de participare.

În acest an participanții au putut alege dintre 21 de proiecte, printre care: OncoHelp: Oxigenul este viață pentru pacienții OncoHelp!, Little People Romania: Cursa împotriva cancerului, Asociaţia Română de Hemofilie: Școala de hemofilie – Astăzi alergi în locul meu, mâine alergăm împreună, Asociația Educația la Sat: Școala online la sat. 

La finalul evenimentului, fiecare proiect va primi 80% din banii donați de participanți, în timp ce restul de 20% vor fi folosiţi de organizatori în vederea acoperirii cheltuielilor generate de organizarea evenimentului şi gestionarea proiectelor.

Excepție face proiectul ”Solidari in fața COVID-19”, care va primi 100% din fondurile încasate.

Până acum s-au adunat cu sprijinul tuturor alergătorilor și susținătorilor, 223.793 lei, dar donații se mai pot face până în data de 25 octombrie. Detalii aici:

”A fost una dintre edițiile cu cele mai multe emoții, care a venit după o primăvară și o vară care ne-au încercat cu greu pe toți. Mulţumim fiecărui participant în parte şi partenerilor care ne-au rămas aproape cu mult curaj! Ne bucurăm mult că am avut un mic moment de celebrare cu o parte din voi la FINISH în Parcul Regina Maria şi că v-am văzut sub reflectoare pe podium”, acesta este mesajul adresat de organizatori la finalul ediției speciale a Timotion 2020.  

https://www.facebook.com/timisoarasemisca/videos/350378902871228

sursa foto: Timotion