[FOTO-VIDEO] Competiţie la înălţime! Pe Semenic s-a dat startul Cupei Prietenii Munţilor

Mare concurs, mare, pe Muntele Semenic! Zeci de copii pasionaţi de schi au petrecut o zi de neuitat pe pârtie, la prima etapă a tradiţionalului concurs dotat cu trofeul Prietenii Muntilor.  Asociaţia cu acelaşi nume organizează anul acesta cea de-a XXXV-a ediţie a evenimentului atât de îndrăgit de iubitorii schiului. În plină competiţie, Sebastian Dragomir a stat de vorbă cu Viorel Grădinaru, unul dintre cei care au pus umărul la buna desfăşurare a evenimentului.

“Tradiţia continuă, ne bucurăm că am reuşit să ne reluăm activitatea, suntem bucuroşi că avem foarte mulţi copii la concurs. 82 de competitori s-au aliniat la start. Vremea e cam rece, bate şi vântul puţin, dar noi suntem obişnuiţi. Chiar dacă tremurăm, ne ducem activitatea la bun sfârşit. Foarte mulţi dintre participanţi sunt copii care au participat şi la tabăra de săptămâna trecută. Avem copii care schiază de trei ani, dar şi foarte mulţi copii noi, începători, care participă pentru prima oară anul acesta. Acest lucru ne dă speranţa că muntele va fi plin de schiori şi în anii care vin”, a declarat Viorel Grădinaru.

La prima etapă a Cupei Prietenii Munţilor au participat copii de la Reşiţa, Bocşa şi Timişoara. Radio România Reşiţa s-a aflat alături de organizatori, în calitate de partener media.

Cele mai citite

Related Articles