[FOTO] Seniorii înotului reșițean au cucerit din nou Cupa DKMT

193

La Timișoara s-a desfășurat ediția a 8-a a Cupei DKMT la înot masters. Componenții Clubului Reșița 07 au dominat întrecerile la care au luat parte 13 cluburi din România, Ungaria și Serbia. Peste 100 de concurenți au fost prezenți la această ediție.

Cel mai în vârstă concurent din lotul reșițean este Bogdan Traian de 69 de ani, care a participat la mai multe probe. Una dintre concurente este însărcinată, este vorba despre Gianina Cumpănaș, după cum a afirmat unul dintre componenții clubului reșițean, Alexandru Tobă.

”Am câștigat pentru a doua oară această Cupă și sunt tare bucuros alături de colegii mei pentru că ne-am comportat exemplar. A fost foarte greu concursul pentru că ne-am înscris la multe probe, în vederea obținerii unui punctaj cât mai bun. Am reușit să învingem clubul din Baia Mare, ce urmărea același obiectiv. Bucurie mare, implicare din partea tuturor, pentru acest sport pe care-l facem cu pasiune și astfel rezultatele se văd, a concluzionat Alexandru Tobă.”

Cupa DKMT a ajuns la Reșița, datorită celor 17 seniori, care s-au mobilizat exemplar și au adunat cele mai multe puncte: Rodica Grangure, Bogdan Traian, Gianina Cumpănas, Flavius Giarmati, Cristina și Oana Madau, Dorina Iana, Teodor Nuteanu, Iudith Pau, Yvonne Demenyi, Roxana Laszlo, Mihai Mariana, Preda Gheorghe Dorin, Andrei Colța, Carmen și Ilie Vegheriuc, Alexandru Tobă.

Pentru sportivii veterani ai Reșiței a fost ultimul concurs din acest an, dar aceștia continuă să se pregătească pentru îndeplinirea obiectivelor în anul 2017.

Cristina Corocan