Pentru al 5-lea an consecutiv, Reșița este gazda întrecerii supreme a luptătorilor seniori. Vineri după amiază a avut loc Ședința Tehnică de concurs, la care au participat reprezentanți ai forului național: Alin Grigore, Secretar General Federației Române de Lupte, antrenorul emerit, reșițeanul Adrian  Dacica, membru al Biroului  Federal, Alexandru  Ballai, vicepreședinte Federației, Marian Berbec , Director Tehnic, antrenorul federal Petre Onciu și campionul mondial Simion Popescu.

Este cea de-a doua competiţie de lupte organizată în sală de la izbucnirea pandemiei de coronavirus. În acest an 2020 Reșița găzduiește, din nou, acest eveniment important, fiind o gazdă bună ca de fiecare dată. În acest an gazdele sunt și mai pregătite din punct de vedere organizatoric, implementând și măsurile impuse de lege în această perioadă delicată.

Astfel că ediția 2020 se desfășoară fără spectatori în sala polivalentă, cu teste Covid făcute, măsuri de protecție respectate.

Şcoala reşiţeană de lupte va fi reprezentată în competiţie începând cu Alina Vuc și continuând cu: Andrei Franţ, Alfred Loba, Vlad Caraş, Vali Popescu, Filip Marin, Erich Loidl, Andrei Tot, Florin Gafton, Gabriel Găluşcă şi Răzvan Creţu.

Vineri după-amiază a avut loc şedinţa tehnică şi cântarul oficial, iar sâmbătă și duminică, de la ora 9.00 au loc întrecerile din cadrul Campionatului Naţional individual și pe echipe.

sursa foto: Federația Română de Lupte