[FOTO] Oamenii de afaceri din Reşiţa se implică în susţinerea sportului de performanţă

Cei mai buni sportivi ai judeţului Caraş-Severin în 2015 sunt susţinuţi, oficial, de o firmă de transport.

Societatea de transport marfă EU.TRA.LOG SRL, prin reprezentantul ei Remus Ciobanu, a venit alături de sportivi, o iniţiativă care a fost apreciată de conducerea clubului CSM Reşiţa. Directorul Rusalin Fîc a menţionat că este o premieră pentru clubul pe care îl conduce: “Ceea ce nu s-a întâmplat niciodată de la înființarea Clubului Sportiv Municipal Reșița, iată că se întâmplă în 2016. Firma de transport a omului de afaceri Remus Ciobanu a încheiat în cursul zilei de joi, contracte de susținere pentru Diana Mudrag-Franț și pentru Marius Cocioran, care vor fi sprijiniţi în activitatea lor sportivă, cel puțin pe parcursul acestui an. Noi vrem să le mulțumim acestor oameni care s-au gândit la sportivii noștri.” Directorul CSM Reşiţa a precizat că, aceste contracte au fost încheiate direct cu sportivii, dar clubul beneficiază şi de sprijinul altor sponsori. Rusalin Fîc a menţionat, în mod deosebit, sprijinul de care se bucură secţia de gimnastică artistică din partea unui service auto.

Atletul Marius Cocioran şi luptătoarea Diana Mudrag-Franţ, legitimaţi la CSM Reşiţa, au anunţat vineri, 15 ianuarie, că au încheiat un contract de sponsorizare cu societatea EU.TRA.LOG SRL.

Diana Mudrag-Franț a declarat: “Această firmă ne oferă o sumă lunară de 600 de lei, din ianuarie până în decembrie. Vreau să le mulțumesc acestor oameni, am fost uimită de acest gest frumos. Le mulțumesc și totodată îi felicit pentru această implicare în viața noastră sportivă.”

La rândul său, Marius Cocioran a adăugat: “În cursul zilei de joi, această firmă EU.TRA.LOG.REMI SRL, prin reprezentanții săi, domnul Remus Ciobanu și doamna Mirela Ciobanu, ne-a oferit această bursă lunară, pe un an de zile, în valoare de 600 de lei, cu posibilitatea de a se prelungi și anul viitor, în funcție de ceea ce vom face noi. Dacă vom continua activitatea sportivă, ni s-a promis că vom fi susținuți în continuare. Pe această cale aș vrea să le mulțumesc și să-i felicit pentru această inițiativă. Din câte am înțeles, nu suntem susținuți doar noi doi, ci și copii talentați din alte domenii. Îmi exprim speranța că vor apărea și alți oameni de afaceri care să susțină nu doar performanțele din sport, ci și din alte domenii.”

Adrian Dacica si Octavian Mazaran antrenori

Marius Cocioran este calificat deja la Jocurile Olimpice de la Rio, iar Diana Franţ va încerca să realizeze acest obiectiv la turneele de calificare care vor începe în martie. Cei doi sportivi sunt pregătiţi de antrenorul de atletism Octavian Măzăran, respectiv de antrenorul emerit de lupte Adrian Dacica.

Rusalin Fic directorul CSM Resita

De asemenea, directorul CSM Reşiţa, Rusalin Fîc, speră să poată acorda, în acest an, premiul „Francisc Vaştag”, oamenilor de afaceri care susţin sportivii legitimaţi la acest club. Decernarea acestei distincţii a fost întreruptă o perioadă de timp din cauză că investitorii privaţi nu au fost interesaţi să vină alături de sportivii reşiţeni şi să susţină performanţa.

(Adina Niţă)

Cele mai citite

Related Articles