Federația Română de Atletism a organizat sâmbătă, 2 noiembrie 2019, Campionatul. Național de marș pentru seniori și tineret.

Întrecerile au avut loc atât la masculin (50 km) cât și la eminin (10 km), la individual și pe echipe, pe un traseu amenajat în jurul Arenei Naționale din București.

Mărşăluitorii reşiţeni de la CS Universitatea şi CSM şi-au arătat şi de această dată valoarea, întorcându-se de la Bucureşti cu nu mai puţin de 12 medalii, dintre care 6 de aur şi câte 3 de argint şi bronz.

Pe cea mai înaltă treaptă a podiumului au urcat Ana Rodean (individual senioare), Ionuț Pleșu (individual seniori și tineret), Lăcrămioara Căruceriu (individual tineret), dar și echipa masculină formată din Ionuț Pleșu, Remus Rădoi și Samuel Poliță, care s-a impus atât la seniori cât și la tineret. Medalii de argint au obţinut Mihaela Acatrinei (individual senioare), Remus Rădoi (individual tineret) și echipa feminină de senioare în componența Lăcrămioara Căruceriu, Mihaela Pușcașu, Anamaria Bolohan și Loredana Cocoș. În fine, pe cea de-a treia treaptă a podiumului au urcat Remus Rădoi (individual seniori), Samuel Poliță (individual tineret) și Anamaria Bolohan (individual tineret).