[FOTO] Înotătorii clubului “Reşiţa 07”, fruntaşi la Mallorca Open Masters!

Clubul de înot masters  “Reşiţa 07” a participat zilele trecute un puternic concurs internaţional  desfăşurat în Palma de Mallorca. Veteranii înotului reşiţean şi-au reconfirmat calităţile şi buna pregătire, câştigând 8 medalii de aur, 8 de argint si 7 de bronz în probele individuale. De asemenea, Reşiţa 07 şi-a trecut în palmares un aur şi două medalii de argint în probele de ştafetă.

Rezultate excepţionale a obţinut Miroslav Coicici, care a făcut deplasarea de la Londra pentru a reprezenta clubul reşiţean la acest concurs. El a câştigat cu timpi foarte buni toate cele patru probe la care a participat. Toţi cei şapte înotători de la “Reşiţa 07”: Miroslav Coicici, Marcel Rasadean, Roxana Laszlo, Ionuţ Pîrjol, Dorina Iana, Alexandru Kuhn şi Monica Szilasi au avut rezultate foarte bune. Ionuţ Pîrjol a câştigat la categoria de vârstă +30 ani locul 2 la Cupa “Natador Completo”, prin participarea la probele de 50 m în toate stilurile, precum şi la 100 m mixt.

La Palma de Mallorca au concurat 288 de sportivi de la 69 de cluburi din 12 ţări, precizează Dorina Iana, preşedintele executiv al clubului “Reşiţa 07”.

Peste două săptămâni, în 14 şi 15 mai, la Resita sunt aşteptati cei mai buni înotători masters din Romania. În municipiul de pe Bârzava se va desfăşura Campionatul national de înot masters.

De același autor

Related Articles