[FOTO-VIDEO] Distracție pe pârtia de la Văliug. Copiii fac slalom printre fanioane

312

 

Pentru al patrulea an consecutiv, pe pârtia de la Văliug, a avut loc astăzi, 10 februarie 2017, concursul de ski pentru copii, organizat de Școala de ski Buran.

Profitând de vremea însorită și de ultimele zile de vacanță, zeci de copii însoțiți de părinți, au luat cu asalt pârtia, dornici de distracție. 60 de prichindei s-au aliniat la start,mai mult de jumătate dintre ei concurând la categoria de vârstă 4-6 ani.

Cu o galerie impresionantă, formată din părinți, bunici și instructori, participanții și-au etalat abilitățile pe pârtie, spre deliciul și în aplauzele tuturor. Cel mai mic concurent va împlini 4 ani peste câteva zile dar vârsta n-a fost un impediment, reușind să treacă linia de sosire cu zâmbetul pe buze, spre bucuria părinților.

Deși foarte concentrați în timpul concursului, participanții nu au uitat că până la urmă nu premiul sau locul întâi sunt importante,ci distracția și petrecerea timpului liber alături de prieteni și familie,practicând și sport în același timp.

La final, concurenții au asistat la o lecție de prim ajutor, oferită de Crucea Roșie, filiala Caraș Severin, impresionați la rândul lor de îndemânarea celor mici.

Și cum orice concurs se încheie cu premii, Școala de ski Buran i-a răsplătit pe toți cu diplome,medalii și surprize dulci, spre încântarea tuturor.

De remarcat atmosfera extraordinară la care au contribuit toți cei prezenți dar și prietenia care s-a legat între participanți,o dovadă în plus că sportul nu numai că ajută la dezvoltarea copiilor ci reușește să îi și unească.

Valentina Adam