[FOTO] Daniela Doban, din nou pe podium la para-karate!

După ce a cucerit un titlu naţional WUKF la para-karate, reşiţeanca Daniela Doban şi-a confirmat calităţile într-o competiţie de nivel internaţional. Karateka din România şi Serbia au participat la evenimentul sportiv desfăşurat la Dumbrăviţa, în judeţul Timiş. Daniela Doban şi-a adjudecat de această dată o medalie de argint. Cu amănunte, antrenorul Zoltan Lipan.

“Am participat la o Cupă internațională de para-karate organizată de Comisia Națională de specialitate din cadrul Federației Române de Karate. La această cupă au participat 12 sportivi cu dizabilități din România – Timișoara, București, Reșița – și Serbia, ţara vecină fiind reprezentată de sportivi din Belgrad. Noi, Reșița, ne-am prezentat cu Daniela Doban, ocupanta primului loc la Europene în 2021, locul 2 la Internaționalele Sloveniei în 2022 și, recent, locul întâi la naționalele WUKF. La această competiție internaţională desfăşurată la Dumbrăviţa, Daniela Doban s-a clasat pe locul doi, pierzând în fața sârboaicei care a luat anul acesta la Europene locul I. La Cupa internaţională s-au desfășurat doar probe de kata”, a precizat antrenorul Zoltan Lipan.

În această vară, Daniela Doban va mai participa la o competiţie internaţională majoră. Este vorba despre Campionatul Mondial Inclusiv, care va avea loc în Ungaria, în perioada 12-14 august. În concurs vor fi prezenţi sportivi cu dizabilităţi din Belgia, Italia, Ungaria, România şi Austria.

Cele mai citite

Related Articles