[Foto] Dan Banu este noul antrenor principal al echipei Volei Club Banatul Caransebeş

Dan Banu, antrenor Volei Club Banatul Caransebes 2

Echipa de volei masculin Banatul Caransebeş şi-a întărit staff-ul tehnic, după începutul slab de sezon. Dan Banu este noul antrenor principal şi a condus luni seara, 3 noiembrie, primul antrenament al gugulanilor. El a mai pregătit echipele Steaua, din campionatul masculin, pe Unic Piatra Neamț şi Penicilina Iași, din campionatul feminin. Fostul tehnician al caransebeşenilor, Pavel Craia a rămas antrenor secund.

Dan Banu a declarat că echipa poate mai mult şi pe toată perioada cât se va afla la Caransebeş doreşte să obţină rezultate cât mai bune. Noul antrenor principal nu a făcut nicio promisiune, însă crede că orice loc din primele 6 este abordabil. Despre lot, Dan Banu a spus că este complet numeric, dar mai puţin valoric. La rândul său, preşedintele Volei Club Banatul Caransebeş, Cristian Stepanescu a anunţat că obiectivul a rămas neschimbat, locurile 2-5.

Gruparea de pe Timiş şi Sebeş va întâlni în etapa a 5-a a Diviziei A1 de volei masculin, campioana en titre Tomis Constanţa. Meciul va avea loc sâmbătă, 8 noiembrie, de la ora 18, în sala Polivalentă din Caransebeş.

La debutul în Divizia A1 de volei masculin, Banatul Caransebeş are o singură victorie în primele patru etape şi se află pe locul 8 în clasament cu 4 puncte.

(Adina Niţă)

Articolul precedent
Articolul următor

Cele mai citite

Related Articles