[UPDATE/FOTO] Gimnaste din Timişoara şi Arad pe podium la Buzău

gimnaste din Arad si Timisoara pe podium

Prima zi a Campionatului Naţional al junioarelor la gimnastică, ce se desfăşoară la Buzău, a desemnat echipele de club campioane la cele două niveluri, dar şi camioana la individual compus la nivelul 1, fete cu vârsta de 9 ani.

Cele mai mici dintre junioare o au campioană pe Anne Mary Micu de la CSS 2 Bucureşti urmată pe podium de Cristina Vesa şi Daria Berar, ambele de la CSM Arad. În clasamentul pe echipe, la acelaşi nivel, s-au impus sportivele de la CSS Steaua Bucureşti, medalia de argint a fost cucerită de gimnastele de la CSM Arad, iar bronzul de cele de la CS Farul Constanţa.

În concursul de nivel 2, gimnaste cu vârsta de 10 ani, în întrecerea pe echipe aurul a fost câştigat de CS Farul Costanţa, argintul de CSS 1 Timişoara, iar bronzul de CSS 1 Constanţa.

Sâmbătă dimineaţa se vor desfăşura finalele la cele patru aparate pentru nivelul 1.

UPDATE 21.00

La Campionatul Naţional de gimnastică al junioarelor de la Buzău sportivele de nivel 1 au încheiat concursul după mai bine de 5 ore. 115 gimnaste, care au reprezentat 19 cluburi sportive s-au întrecut la cele patru aparate. La finalul competiţiei în clasamentul pe echipe s-a impus CSS Steaua Bucureşti, urmată de CSM Arad şi a doua echipă de la CS Farul Constanţa. În clasmentul individual compus al sportivelor de 10 ani s-a impus Anne Mary Micu de la CSS 2 Bucureşti, argintul a fost câştigat de Cristina Vesa, iar bronzul de Daria Berar, ambele de la CSM Arad.

De la ora 17 se desfăşoară concursul sportivelor de nivel 2, cu vârsta de 9 ani.

UPDATE 16.30

La Buzău se desfăşoară începând de vineri, 23 mai, Campionatul Naţional pe echipe al junioarelor la gimnastică. Primele două reuniuni ale zilei au fost rezervate sportivelor de nivel 1. Au intrat în concurs 115 gimnaste de la 21 de cluburi din întreaga ţară. Zona de vest este reprezentată de sportive de la CSS 1 Timişoara, CSM Arad şi cele de la CSS Cetate Deva.

(Oana Glăvan Cenan)

Cele mai citite

Related Articles