[FOTO] Banatul Caransebeş la a doua înfrângere în prima divizie de volei masculin

Banatul Caransebes 2
Banatul Caransebeș a pierdut meciul de pe teren propriu în fața echipei CSM București, în etapa a doua din Divizia A1 de volei masculin. Voleibaliștii din capitală au revenit în joc după ce au fost conduși cu 2- 1 și s-au impus în cinci seturi (3 – 2).
Potrivit antrenorului formației gazdă Pavel Craia sportivii nu au avut eficientă în preluare pentru a putea construi fazele de joc. S-a început prost, spune antrenorul(dovadă pierderea primul set) și s-a sfârșit prost pe fondul unei lipse de concentrare. Jocul intermediar a fost bun, însă nu suficient pentru a învinge. S-a simțit o lipsă de combativitate în joc, spune Craia dând exemplu echipa adversă care a muncit la fiecare fază în apărare pentru recuperarea balonului. S-au ratat majoritatea mingilor plasate și s-au efectuat prea puține combinații în atac. Centrii ș-au făcut datoria în acest meci însă veriga slabă au fost extremele, a menționat Pavel Craia, antrenorul formației Banatul Caransebeș. Supărattehnicianul a concluzionat că nu a văzut dorința de a câștiga la băieții săi,..”în momente grele jucătorii cu experiență își spun valoarea”.
De cealaltă parte căpitanul Ciprian Matei a precizat că victoria a fost obținută de întreaga echipă, voleibaliștii de la CSM București fiind din ce în ce mai motivați din momentul eliminării libero-ului de pe teren.
În următoarea etapă Banatul Caransebeș va juca la Galați. 
(Cornelia Vlaicu)

Cele mai citite

Related Articles