[FOTO-AUDIO]Universitatea Reşiţa mai pune trei puncte în cont! Studentele au avut o misiune uşoară în faţa echipei ACS Tonic Oradea

Echipa feminină de handbal Universitatea Reşiţa a obţinut astăzi prima victorie a sezonului în faţa suporterilor de acasă! În Polivalenta reşiţeană, fetele antrenate de profesorul Cristian Busuioc au primit replica echipei ACS Tonic Oradea, formaţie antrenată de o mai veche cunoştinţă a microbiştilor reşiţeni: tehnicianul Sabin Dacău, cel care antrena în urmă cu 15 ani echipa masculină UCM Reşiţa.  Studentele de la CSU au defilat în faţa unei trupe orădene formate în principal din junioare. Universitatea a condus cu 20-13 după primele 30 de minute şi s-a impus în final cu un categoric 40-23. Un meci uşor, a recunoscut la final antrenorul Universităţii, Cristian Busuioc.

“Am întâlnit o echipă formată în majoritatea ei din junioare, din ce am observat, o echipă tânără, despre care nu aveam prea multe informaţii. Trebuie să recunosc că am avut un meci uşor, la un moment dat s-a văzut chiar o lipsă de concentrare din partea sportivelor noastre. Ce pot să spun, a fost o victorie meritată, un joc pe care l-am controlat în permanenţă. Totuşi, trebuie să fim realişti. E clar că aceste junioare nu au putut să ne pună probleme, dar sunt convins că meciurile grele vor urma. Din informaţiile pe care le avem, echipa din Baia Mare nu s-a retras, şi atunci vom avea o deplasare grea acolo. Vom juca cu echipa Centrului Naţional Olimpic de acolo. Momentan suntem pe un drum bun, cu două victorii şi un egal din trei etape, un bilanţ pozitiv. Sper să continuăm în aceeaşi formă, dar repet, trebuie să fim realişti şi să recunoaştem că deocamdată am avut parte şi de un program accesibil”, a declarat după joc profesorul Cristian Busuioc.

Cu 7 puncte în cont, Universitatea Reşiţa ocupă deocamdată locul doi în clasamentul seriei, după Gloria Bistriţa Năsăud Div A, care totalizează 9 puncte. Ierarhia s-ar mai putea schimba însă duminică, după celelalte jocuri ale rundei.

Universitatea Reşiţa: Alexandra Popescu, Andra Ioţa, Crina Asaftei (3), Maja Eremici (4), Alina Cristea (1), Daiana Giuca, Rebeca Vlădăşel (11), Iulia Bledea (9), Irina Ciobanu (3), Timeea Dumitrache, Ioana Şiman (4), Simina Buzzi (1), Laura Dumitrescu (4). Antrenor Cristian Busuioc.

Cele mai citite

Related Articles