[FOTO-AUDIO] Zile grele pentru fotbaliştii rossoneri. Lotul echipei CSM Reşiţa continuă pregătirile la Herculane

Lotul echipei de fotbal CSM Reşiţa traversează cea mai grea perioadă a pregătirii de iarnă. Rossonerii trag tare în cantonamentul din staţiunea Băile Herculane, care a debutat la începutul acestei săptămâni şi se va încheia duminică. Toată lumea e concentrată la antrenamente, iar juniorii mari luaţi în acest stagiu au modele pe care le pot urma. Preşedintele CSM-ului, Cristian Bobar:

“În momentul de față, echipa se află la Herculane, în prima parte a unui cantonament centralizat. Pot spune, după discuţiile avute cu Călin Cheregi şi ceilalţi antrenori, că întreg lotul s-a pregătit foarte bine. Este o perioadă foarte, foarte grea pentru jucători, cu câte două antrenamente zilnice. Lotul va sta aici până duminică, apoi va intra în a doua parte a catonamentului, la stadionul Mircea Chivu, unde vom întâlni marți Corvinul Hunedoara, într-un amical care se va disputa de la ora 12.00 pe terenul sintetic. În această perioadă încercăm să îmbinăm două  lucruri. Primul, să ne atingem obiectivul, acela de a prinde un loc la baraj. Al doilea lucru foarte important pentru noi este creșterea juniorilor din propria pepinieră. Sunt aici cu noi zece juniori, iar Călin Cheregi are o răbdare extraordinară cu ei.

Se vede că majoritatea sunt la primul cantonament, le este un pic mai greu, trebuie să avem răbdare. Îi înțelegem, dar ceea ce trebuie să înţeleagă –  și am mai avut discuții cu unii dintre ei – este că, dacă vor să ajungă fotbaliști, trebuie să le stea gândul doar la fotbal, să fie foarte atenți la alimentație, la serile pierdute, la facebook, la jocuri pe televizor. Toate acestea nu sunt benefice pentru a face performanță. Am discutat toți cu ei, întreg staff-ul de antrenori, și cred că pricep acest lucru. În continuare vom avea răbdare, dar ei trebuie să răsplătească această răbdare. Exemplele pozitive pentru acest grup sunt Zimmermann, Bărboianu, Breşneni, Drăghiceanu, care se pregătesc exemplar și care își doresc foarte mult ca această echipă să ajungă din nou în liga a doua”, a declarat Cristian Bobar.

Lotul rossoner deplasat la Herculane este următorul: Zimmermann, Mereu, Bărboianu, Dudea, Popescu, Drăghiceanu, Breșneni, Mensah, Mihali, Petre, Miuțescu, Ardei, Căpățână, Aboubacar, Abel, Chera, Velcotă, Dane, Trancă, Negru, Rimovecz, Canea, Ivașcu, Szijj, Fota, Gomboș, Chițu, Cega și Dancea.

Juniorii prezenţi la Herculane alături de lotul de seniori: Gurin Denis (2006), Ursu Abel (2005), Paul Mereu (2005), Canea Patrick (2005), Gomboș Cristian (2005), Mihaly Robert (2005), Ivașcu Mario (2005), Dancea David (2006), Domil Cristian (2007), Miuțescu Antonio (2003).

Cele mai citite

Related Articles