[FOTO-AUDIO] Tabăra de schi – Prietenii Munților: Peste 100 de copii prezenți pe Muntele Semenic la cea de a 43-a ediție

924

Asociația Prietenii Munților din Banatul Montan organizează în aceste zile, tradiționala Tabără de schi în stațiunea Semenic. La această ediție există un record de participare la categoria începători, iar părinții li s-au alăturat ca să învețe, de asemenea, să schieze.

”Ediția de anul acesta este una mai specială, ținută în condiții de pandemie, ce ne-au determinat și pe noi să ne organizăm altfel. Avem copii care sunt cazați în stațiune sau în altele din apropierea Muntelui Semenic, dar sunt și copii care fac ”naveta” chiar din Bocșa. Programul zilnic începe cu înviorare la ora 9.30 și se încheie la ora 14.00 la Cabana Prietenii Munților. Condițiile atmosferice nu sunt cele mai prielnice, dar cei care administrează pârtia ne-au asigurat zăpadă suficientă pentru a ne desfășura activitatea în cele mai bune condiții”, a afirmat președintele Asociației Adrian Mateșoane.   

Anul acesta s-au înscris peste 100 de copii, din mai multe orașe ale țării. Tabăra a început luni, 3 ianuarie și este programată să se încheie sâmbătă, 8 ianuarie cu tradiționalul concurs, aceasta în funcție de condițiile meteorologice.