[FOTO-AUDIO] Sute de sportivi din Valea Domanului s-au bucurat de întâlnirea cu Moş Crăciun!

A fost sărbătoare în Valea Domanului! Sute de copii de la cele şapte secţii ale Clubului Sportiv Muncitoresc din Reşiţa s-au bucurat de întâlnirea cu Moş Crăciun – care a venit cu premii pentru tinerele speranţe ale sportului reşiţean. La împărţirea traditionalelor cadouri dulci de sărbători, unul dintre asistenţii moşului a fost chiar primarul Ioan Popa:

„Mă bucur că astăzi am putut să adunăm toată componența Clubului Sportiv Muncitoresc din Reșița. Am dorit să fac acest lucru în primul rând ca să vadă copiii, să vadă părinții, să vadă antrenorii, să vadă publicul în general, câți copii sunt în aceste secții ale clubului. Ideea este că noi avem obligația să ducem copiii spre sport, mai cu seamă că trăim vremuri în care ei se duc spre computere, spre calculatoare, spre telefoane. Dacă pe vremea copilăriei mele urlau părinții după noi să ne bage în casă, în vremea asta urlă părinții după ei, să-i scoată afară din casă și nu vor să iasă cu niciun chip.
Eu sper că acest fenomen care s-a creat la Reșița în ultimii ani să crească și să avem parte și de câteva perle la un moment dat: să avem niște sportivi care să facă performanță în adevăratul sens al cuvântului. Mesajul meu pentru tinerii sportivi este următorul: să se uite la cei din sportul pe care îl practică, la cei care au făcut performanță, să se uite în istoricul lor, să vadă că majoritatea provin din familii normale, cu educații normale și că oricine, așa cum spunea Napoleon, are în rucsac bastonul de mareșal. Oricine poate ajunge campion”
, a declarat primarul Ioan Popa.

Sportul de masă rămâne una dintre priorităţile Clubului Sportiv Muncitoresc, a declarat la rândul său, preşedintele grupării din Valea Domanului, Cristian Bobar.

“În primul rând, vreau să doresc sărbători fericite tuturor copiilor, dar şi părinților care sunt toată ziua prin săli şi pe stadion. Încă o dată trebuie să-i mulțumesc domnului primar, pentru că de patru ani, de când sunt aici, a sprijinit tot timpul fotbalul și celelalte secții. Este foarte important că își dorește să facă sport de masă, şi asta înseamnă sport de masă: să vină lumea la stadion, să vină pe teren, să vină în sală. Mai umblu și eu prin țară și văd că începe să copieze multă lume ce se întâmplă la CSM Reșița. Sper ca anul viitor să fie şi mai bun pentru clubul nostru”, a declarat şeful rossonerilor, Cristian Bobar.

Copii de la 3 la 15 ani au primit darurile moşului. La CSM Reşiţa sunt legitimaţi peste 600 de sportivi, în cele 7 secţii ale clubului: fotbal, handbal, șah, baschet, karate, lupte și volei. 40 de antrenori se ocupă de pregătirea tinerelor speranţe din Valea Domanului.

Cele mai citite

Related Articles