[FOTO-AUDIO] Spectacol pe semicerc! Tinerii Reşiţei, mai buni decât cei ai Timişoarei

Echipa de handbal CSM Reşiţa a confirmat aşteptările în faţa oaspeţilor de la CSU Politehnica Timişoara. În etapa a 6-a a Diviziei A, seria C, tinerii handbalişti rosso-neri au înfruntat acasă un lot timişorean la fel de tânăr, care n-a venit să se predea în capitala Banatului de Munte. Ambiţiile au fost mari de ambele părţi,  iar publicul prezent la Polivalentă a avut parte de un duel sportiv dinamic, cu multe faze spectaculoase pe cele două semicercuri. Reşiţenii au condus la pauză cu 18-11, iar formaţia timişoreană a reuşit să mai reducă din diferenţă în partea a doua a întâlnirii, pe fondul unui joc ceva mai relaxat al gazdelor. S-a terminat 35-30 în favoarea rosso-nerilor, care obţin fără emoţii o victorie pe deplin meritată. Un meci care l-a mulţumit doar parţial pe veteranul Marius Bahan.

“Din păcate, nu am reușit să facem un meci foarte-foarte bun. Genul acesta de meciuri, sau genul de adversari care știm că sunt automat mai jos ca noi, nu ne motivează. E foarte important că am câștigat, am mai pus trei puncte, suntem pe locul doi. Mai avem săptămâna viitoare un meci la Târgu Jiu și se termină turul. Bineînțeles, mergem și acolo să câștigăm. Vizavi de meciul de astăzi, îmi felicit colegii pentru joc. Avem de muncă în continuare. În meciul acesta am folosit foarte mult jucătorii tineri. Acesta este obiectivul. Vom încerca să mai aducem jucători de la grupele de juniori, să joace și să capete încredere. Le mulțumesc spectatorilor care au fost în număr destul de mare și astăzi. Vreau să le mulțumesc colaboratorilor care ne ajută, ajută copiii. Deocamdată nu le voi da numele, ei se știu, le mulţumesc cu această ocazie”, a spus Marius Bahan, cel care este atât jucător, cât şi coordonator al secţiei de handbal CSM Reşiţa.

Tinerii Reşiţei au dus greul în acest meci, dar golgheter a fost un jucător cu experienţă: Raul Heimbach a perforat de şase ori poarta timişoreană.

“După cum aţi văzut, a fost un meci mai uşor pentru noi. Am folosit tot lotul, toţi băieţii s-au descurcat perfect, zic eu. Trebuie să ne pregătim pentru meciurile pe care le mai avem de câştigat în acest sezon. Mă bucur că am avut o zi bună astăzi, sper să o ţin tot aşa. Sperăm să urcăm cât mai sus, acolo unde ne e locul”, a spus Raul Heimbach.

CSM Reșița: Boban Vuița, Ionuț Tănasă, Alexandru Blagoe, Denis Dumuță – Raul Heimbach (6 goluri), Deniss Kirsch (6), Snezan Radosavlevici (4), Antonio Gîrban (4), Marius Negru (3), Marius Bahan (3), Daniel Burac (3), Andrei Bondoc (2), Rareș Scurt (2), Dorian Turcuman (1), Lucian Ignat (1), Marian Mitran. Antrenor Radu Bote

Cu acest rezultat, CSM Reşiţa îşi consolidează poziţia a doua a seriei C, cu o etapă înainte de finalul turului. Acesta se va încheia pe 30 octombrie, când rosso-nerii vor evolua în deplasare la penultima clasată, CSU Constantin Brâncuşi Târgu Jiu.

Cele mai citite

Related Articles