[FOTO-AUDIO] Sezon greu şi frumos pentru clubul Mystic! Dansatorii reşiţeni fac spectacol în competiţii interne şi internaţionale

Reprezentanţii clubului Mystic sunt prezenţe constante pe podiumurile marilor competiţii de dans sportiv! În miez de mai, reşiţenii şi-au reconfirmat talentul şi buna pregătire la Cupa Exclusive de la Oradea. Nu mai puţin de opt medalii au obţinut de această dată reprezentanţii grupării sportive reşiţene. Cu detalii despre concursul de la Oradea, dar şi despre următoarele competiţii majore cu participare reşiţeană, preşedintele clubului Mystic, Alexandru Holecz.

Pentru dansatorii clubului Mystic, sezonul continuă cu o mulţime de provocări majore. Următoarea competiţie este programată pe 28 mai, când reşiţenii vor concura la Bucureşti, într-o sală a Palatului Parlamentului – în cadrul unei competiţii desfăşurate sub egida Federaţiei Internaţionale de Dans Sportiv. Urmează apoi, în weekendul 4-5 iunie, concursul Dance Masters, o altă competiţie de top european, care va avea loc tot în capitala României. În iulie, dansatorii clubului Mystic vor concura la Roma, iar în august e programat cel mai puternic concurs al verii: German Open Championship, care va avea loc la Stuttgart.

ii

De același autor

Related Articles