[FOTO-AUDIO] Reşiţenii, fruntaşi la Naţionalele Şcolare de lupte! Aur pentru Raul Badea şi Elvira Drăgan

După două zile de confruntări aprige pe saltea, Campionatele Naţionale Şcolare de lupte libere şi feminine şi-au desemnat laureaţii. Tineri luptători de perspectivă de la peste 40 de cluburi au luptat pentru medaliile puse în joc – iar şase dintre ele au fost adjudecate de reprezentanţii secţiei de profil de la CSS Reşiţa. Raul Badea şi Elvira Drăgan au cucerit medalii de aur, iar Cristina Dumitru, Ionela Câmpean, Ricardo Voin şi Brian Techerean au urcat pe treapta a treia a podiumului. Un bilanţ bun, apreciază Florin Dinţă, directorul Clubului Sportiv Şcolar din Reşiţa.

Despre competiţia naţională şcolară de la Reşiţa au vorbit şi cei doi reşiţeni medaliaţi cu aur, Raul Badea şi Elvira Drăgan.
Reşiţa a fost din nou o gazdă bună, a apreciat Sorina Corcoaţă, inspector de sport în cadrul Inspectoratului Şcolar Judeţean. Ea a ţinut să evidenţieze aportul administraţiei locale, care s-a mobilizat pentru a asigura condiţii bune de cazare sportivilor şi antrenorilor prezenţi la Naţionalele Şcolare.
Concluziile au fost formulate în final de şefa Inspectoratului Şcolar Judeţean Caraş-Severin, Carina Pristavu.

Naţionalele Şcolare de lupte libere şi feminine au reunit la Reşiţa, în sala de sport a Colegiului Naţional Mircea Eliade, 240 de tineri luptători cu vârste cuprinse între 15 şi 17 ani. Pentru sportivii din această grupă de vârstă urmează Cupa României Under 17, care va avea loc în intervalul 1-3 aprilie la Târgu Mureş.

De același autor

Related Articles