[FOTO-AUDIO] Reşiţa revine în prim-planul înotului juvenil! Nouă medalii la Şcolarele de la Baia Mare

Semne bune din înotul reşiţean! Tinerele speranţe din municipiul de pe Bârzava au urcat de nouă ori pe podium la Campionatele Naţionale Şcolare de la Baia Mare. Cu patru medalii de aur, patru de argint şi una de bronz, Clubul Sportiv Şcolar din Reşiţa a ocupat în final un onorant loc 8 într-un clasament în care au punctat 20 de grupări sportive din întreaga ţară.

Din delegaţia reşiţeană s-a remarcat în mod special Eduard Laszlo, care a devenit dublu campion naţional şcolar. Detalii despre concursul din Maramureş  şi despre rezultatele sportivilor de la CSS Reşiţa ne-a oferit profesoara Nadia Câmpan:

Peste 200 de elevi s-au întrecut în cadrul Şcolarelor de la Baia Mare. Urmează luna viitoare competiţia naţională a seniorilor: cei mai buni înotători ai ţării se vor înfrunta între 1 şi 4 iunie la Târgovişte.  La acest concurs, speranţele Reşiţei se leagă în primul rând de evoluţiile lui Denis Popescu, cel mai valoros înotător reşiţean al momentului şi unul dintre exponenţii de top ai înotului românesc.

Cele mai citite

Related Articles