[FOTO-AUDIO] Reşiţa, din nou fruntaşă la marş! Şase medalii la Naţionalele de 10 km

Municipiul Timişoara a găzduit în duminică, 23 octombrie, Campionatele Naţionale de 10 km marş pentru seniori şi tineret. Pe traseul amenajat în jurul stadionului Dan Păltinişanu, sportivii cluburilor CS Universitatea şi CS Municipal Reşiţa şi-au reconfirmat valoarea. Şase medalii, dintre care trei de aur, au adus acasă mărşăluitorii din capitala Banatului de Munte. Rezultatele sunt trecute în revistă de Octavian Măzăran, coordonatorul şcolii reşiţene de profil:

“Și de această dată, sportivii legitimați la CSU Reșița și CSM Reşița au adus pentru orașul nostru rezultate frumoase. Echipa de seniori băieți, formată din Ionuț Pleșu, Remus Rădoi și Balog Atila, a reușit să își păstreze titlul de campioană națională. În același timp, la individual, sportivul Ionuț Pleșu a ocupat locul întâi, devenit astfel campion național. Pe podium a mai fost încă un reșițean, Remus Rădoi, care a obținut un loc trei bine meritat la nivelul seniorilor. La fete, sportivele deja veterane, cele cu dublă legitimare cu Unirea Alba Iulia, au urcat din nou pe podium. Mă refer la Mihaela Acatrinei, care a devenit campioană națională, şi Ana Rodean, vicecampioană națională. În același timp, echipa de senioare, echipa Clubului Sportiv Universitatea Reşiţa, formată din Mihaela Pușcașu, Loredana Cocoș și Vasilica Clicinschi, a obținut locul doi, devenind astfel vicecampioană națională.
Suntem bucuroși că și de această dată sportivii reșițeni au fost pe podium la Campionatele Naționale de seniori și în același timp, iată că încheiem anul cu un ultim concurs bun pentru sportivii noștri. Ne dorim ca şi anul viitor să fie cel puțin la fel de bun cum a fost anul acesta.
Rezultatele de la Timişoara au fost obținute fără sportivii noștri de top, Marius Cocioran şi Narcis Mihăilă. Noi deja am început pregătirea pentru ciclul olimpic Paris 2024 și am considerat că este mai bine să ne pregătim decât să participăm în momentul de față la competiții, pentru că ne așteaptă un an greu, cu campionate balcanice, cu pregătiri, concursuri pentru calificările la Jocurile Olimpice din 2024. În acest moment, ne axăm cu ei mai mult pe pregătire decât pe competiții. Așteptăm competițiile care vor începe din luna ianuarie 2023″
, a precizat tehnicianul Octavian Măzăran.

Sportivii reşiţeni medaliaţi la Naţionalele de 10 km au fost pregătiţi de antrenorii George Ardeleanu şi Marius Cocioran.

foto: facebook Octavian Mihai Sergiu Mazaran

Cele mai citite

Related Articles