[FOTO-AUDIO] Progresul Ezeriş, succes clar cu Jiul! Cărăşenii se pregătesc pentru meciul decisiv de la Brad

Victorie extrem de importantă pentru Progresul Ezeriş, în penultima etapă din playout-ul Ligii a III-a de fotbal. După trei eşecuri consecutive, cărăşenii s-au trezit din pumni şi au dat de pământ cu Jiul Petroşani. Pe sinteticul din Valea Domanului, Ezerişul s-a impus cu 5-1, chiar şi în condiţiile în care a jucat 30 de minute cu un om în minus. Zamfir a marcat de două ori, iar Musoni a reuşit hattrick-ul pentru ezerişeni. Succesul e o gură de oxigen pentru formaţia cărăşeană, care se menţine astfel cu un punct deasupra zonei roşii a clasamentului. Meciul cu Jiul a fost un adevărat test pentru Progresul Ezeriş, spune preşedintele clubului, Cristian Şodâncă.

Progresul Ezeriş: Birăescu, Ciurea, Mărgan, Zamfir, Dragomir, Rotariu, Cărăușu, Călin, Dumitru, Turău, Musoni. Rezerve: Bot, Barbu, Dediu, Crețu, Constantin. Antrenor Dorian Arbănaş

Înaintea etapei finale, Progresul Ezeriş se află pe locul 4 al seriei, cu 26 de puncte. Poziţia a 5-a, prima retrogradabilă, este ocupată de Aurul Brad, cu 25 de puncte, iar pe 6 se găseşte Viitorul Pandurii Tg. Jiu 2, care are 21 de puncte în cont. Sâmbătă, de la ora 18.00, Progresul joacă la Brad meciul decisiv pentru evitarea retrogradării.

Cele mai citite

Related Articles