[FOTO-AUDIO] Podiumuri balcanice pentru Liliana Dragomir! Caransebeşeanca a adus acasă două medalii

Succes cărăşean la Balcaniada de semimaraton din Macedonia! Între reprezentantele României la întrecerea balcanică s-a aflat şi caransebeşeanca Liliana Dragomir, care a urcat de două ori pe podiumul competiţiei. Ea a cucerit argintul la individual şi a reuşit aceeaşi performanţă în echipă, alături de Nicoleta Ciortan. A  fost o cursă reuşită, desfăşurată în condiţii dificile, spune Liliana Dragomir.

„Sunt bucuroasă pentru locul obţinut la individual, este prima mea medalie la semimaraton la Balcaniadă. Traseul a fost o surpriză pentru mine, în timp ce alergam am simţit că este o diferenţă de nivel foarte mare. Am învăţat în prima tură să-mi dozez efortul, iar în a doua tură am avut deja experienţă, ca să spun aşa. Sunt mulţumită şi de timp, ţinând cont de traseu”, a declarat proaspăta dublă vicecampioană balcanică.

Antrenorul şi soţul Călin Dragomir s-a arătat de asemenea mulţumit de evoluţia Lilianei:

„Cursa a fost una destul de grea, mai ales că s-a ţinut într-o staţiune montană şi a avut o diferenţă de nivel destul de mare. Lili s-a descurcat foarte bine, a venit pe locul al doilea cu timpul de o oră, 16 minute şi 33 de secunde, iar Nicoleta Ciortan s-a clasat pe locul 7, într-o oră, 23 de minute şi 31 de secunde. La băieţi, Alexandru Corneschi a devenit campion balcanic la individual şi s-a clasat pe locul doi cu echipa, alături de Ştefan Iulius Gavril, care a venit pe locul şase la individual. Fetele au luat de asemenea locul doi la echipe, iar pe naţiuni am câştigat acest semimaraton”, a declarat Călin Dragomir.

În total, delegaţia tricoloră prezentă la Bitola a adus acasă patru medalii, una de aur şi trei de argint. Şeful delegaţiei României a fost tehnicianul Călin Dragomir.

La mijlocul lunii viitoare, Liliana Dragomir va participa şi la Naţionalele de cros de la Botoşani.

foto: facebook Dragomir Călin Mihai

De același autor

Related Articles