[FOTO-AUDIO] Peste 1000 de concurenți au luat parte la ”Crosul viitorilor campioni”, organizat în Timiș de fostul atlet reșițean, Sorin Staicu

832

Prima ediție a ”Crosului viitorilor campioni” a avut loc în comuna Giroc.

Evenimentul a fost conceput în spiritul de fair-play, pentru încurajarea copiilor să trăiască sănătos, să prețuiască mișcarea în aer liber și dorește să insufle copiilor pasiunea pentru sportul de performanță și activitatea fizică.

”Am organizat aceste evniment la care au participat 1022 de copii din județul Timiș, dar și din alte județe, precum: Arad, Caraș-Severin, Maramureș, Hunedoara. Invitați de onoare la această primă ediție au fost doamna Paula Ivan (campioană olimpică 1500 m ) precum și Președintele Federației Române de Atletism, Florin Florea. Vreau să le mulțumesc din suflet pe această cale”, a spus principalul organizator Ștefan Sorin Staicu, Comandantul Comenduirii Garnizoanei Timișoara, multiplu campion național, fost atlet la Reșița.

Sportivii secție de atletism a Clubului Sportiv Giroc – Chișoda, (secție înființată anul acesta) s-au ridicat la înălțime și la ei acasă, obținând rezultate foarte bune :

Natalia Gavrilovici, 7-8 ani, cros 300 m a ocupat locul 2;

Victor Roman, 7-8 ani, cros 400 m a ocupat locul 2;

Adina Lăpușcă, 9-10 ani, cros 500m a ocupat locul 4;

Sara Țîștia, 5-6 ani ,cros 150 m a ocupat locul 4.

Antrenorul emerit și federal, prof. Cristian Dragomir, a luat parte la această acțiune, însoțind atleții de la CSȘ Caransebeș, care au obținut locuri fruntașe:

Evenimentul a fost organizat de către Clubul Sportiv Giroc-Chișoda cu sprijinul Primăriei Giroc și a Consiliului Local Giroc.

sursa foto: Cristian Dragomir, Sorin Staicu