[FOTO-AUDIO] Performanţe răsplătite! Dansatorii de top de la Mystic Reşiţa, premiaţi la Direcţia pentru Sport

Moment festiv la Direcţia Judeţeană pentru Sport Caraş-Severin. Instituţia-gazdă şi Lions Reşiţa Kindness şi-au dat mâna pentru a-i premia pe cei mai talentaţi dansatori ai clubului Mystic din Reşiţa. Adelina Stanciu, Marius Pădurean, Andreea Dumitru şi Bogdan Kostner, alături de preşedintele-antrenor Alexandru Holecz, au primit diplome, plachete şi echipament sportiv. Protagoniştii festivităţii au fost felicitaţi de directorul Direcţiei, Cătălin Hogea, care le-a urat mult succes în competiţiile viitoare.

“Ne bucurăm că putem onora ceea ce am promis la finalul anului trecut, adică să premiem cei mai buni sportivi de la fiecare ramură. Iată că acum a venit rândul celor mai buni sportivi dansatori din județul Caraș-Severin să fie recompensați. Pentru mine este o mândrie și o bucurie că mă aflu printre aceşti tineri, care ne vor reprezenta la Campionatele Europene și Mondiale. Vreau să le mulțumesc celor de la Lions Reșița Kindness, pentru că am început o colaborare de aproximativ trei ani și în fiecare an ne sprijină în ceea ce înseamnă activitatea sportivă și nu numai. Vreau să felicit sportivii și le doresc un an competițional mult mai bun decât cel care a trecut. Sper că veți obține măcar o medalie de la Campionatele Europene sau de la Mondiale şi să ne faceţi să fim mândri, pentru că sportul este cel mai bun ambasador al României.”

Lions Kindness a fost şi va rămâne alături de sportivii de top ai Reşiţei, a spus, la rândul ei, Adelina Rus.

O premiere meritată pentru efortul pe care aceşti sportivi îl depun ca să fie mereu la înălţime, consideră antrenorul Alex Holecz, care e mândru de elevii săi.
“Mă aflu aici cu cei mai buni patru sportivi ai clubului , sportivi care în acest an au reușit să-și depășească toate performanțele de până acum. Perechile Adelina Stanciu-Marius Pădurean şi Andreea Dumitru-Bogdan Kostner au reușit să ajungă în finalele Campionatului Național de dans sportiv, pe fiecare secțiune la care au concurat, obţinând medaliile de argint. Acest lucru înseamnă pentru noi că în anul 2022, Mystic Reșița va reprezenta România cu două perechi la Campionatele Mondiale și Europene. Până în acest moment, suntem singurul club din țară care a reușit această performanță. Andreea Dumitru și Bogdan Kostner performează în secțiunea latino și ei ne vor reprezenta la Mondiale în data de 3 decembrie, la Cagliari, în Italia, respectiv la Europene pe 23 octombrie, la Erevan, în Armenia. Încă nu s-a stabilit data și locul pentru Campionatele Mondiale unde vor concura Adelina Stanciu și Marius Pădurean, dar cel mai probabil vor avea loc în Croația sau Bulgaria. Pentru noi urmează săptămâna viitoare cel mai important concurs de pe glob, și anume German Open Championship, care este mai greu decât un campionat mondial. Spun acest lucru, deoarece acolo nu există restricții de participare. La Mondiale sunt înscrise doar doar primele două perechi ale fiecărei țări din lume, în schimb la German Open vor fi toate perechile de pe glob, deja sunt înscrise 3000 de perechi. Concursul va dura o săptămână și sperăm să venim cu vești bune de acolo. Mulțumesc Direcției de Sport Caraș-Severin, lui Cătălin Hogea şi lui Dorin Voina, și mulţumesc celor de la Lions pentru sprijin și pentru faptul că nu au lăsat aceste rezultate să treacă neobservate”, a spus preşedintele-antrenor al clubului Mystic, Alexandru Holecz.

Plăcut impresionaţi de gest s-au arătat şi tinerii dansatori:

Pentru dansatorii clubului Mystic urmează cea mai tare competiţie a sezonului. German Open Championship, care va avea loc săptămâna viitoare la Stuttgart.

De același autor

Related Articles