[FOTO-AUDIO] Performanță deosebită pentru reșițeanul Denis Popescu la Campionatul Național de înot: 5 medalii de aur!

621

Școala reșițeană de natație revine în prim plan cu rezultate foarte bune obținute de înotătorul Denis Popescu. Acesta a luat parte, timp de patru zile, la întrecerile Campionatului Național de înot în bazin de 50 m , rezervate seniorilor, tineretului și juniorilor. Sportivul pregătit la CSS Reșița de Nadia Câmpan a cucerit nu mai puțin de șase medalii, dintre care cinci de aur, atât la tineret, cât și la seniori.   

”A fost o competiție desfășurată în condiții speciale, dar sunt foarte mulțumită de evoluția sportivilor mei”, a spus antrenoarea Nadia Câmpan:

”Este un rezultat foarte frumos înregistrat de Denis la aceste Campionate Naționale. În total a obținut cinci titluri de campion național, din care patru la tineret și unul la seniori, și un loc III în întrecerea seniori. Sunt șase medalii cucerite de el: aur la 100 m fluture (tineret), la 200 m spate (tineret și seniori),la 100 m spate ( tineret) și la 50 m spate (tineret) și medalie de bronz la 100 m spate la seniori. O mare bucurie a fost obținerea locului III, pe tabela de punctaj FINA, pentru timpul înregistrat în proba de 50 m fluture. Toți sportivii cu care am făcut deplasarea la București s-au descurcat foarte bine, inclusiv fetele, în ciuda faptului că totul a fost diferit față de alte ediții. Și-au gestionat foarte bine emoțiile după o pauză așa de lungă, fără competiții. Le evidențiez pe: Alexandra Careba, care a reușit un loc 6 la 50 m fluture, și Roberta Baciună cu un loc 5, obținut în aceeași probă. Au fost în primele opt, fetele s-au descurcat foarte bine și eu sunt foarte mulțumită de rezultatele lor”, a afirmat Nadia Câmpan.

    

Campionatul Național de înot în bazin de 50 m pentru seniori, tineret și juniori s-a desfășurat în bazin descoperit, în primele zile de concurs vremea fiind destul de capricioasă.

Înotătorii reșițeni se pregătesc pentru o eventuală ediție a Campionatului Național în bazin scurt, care ar trebui să aibă loc în luna noiembrie, la Miercurea Ciuc.

sursa foto: Nadia Câmpan