[FOTO-AUDIO] Parcurs perfect pentru handbalistele junioare III de la Liceul Traian Vuia Reșița

Victorie după victorie pentru reprezentantele Liceului Teoretic Traian Vuia Reșița. În seria G a campionatului național de handbal rezervat junioarelor III, echipa antrenată de prof. Lucia Moruț a mai obținut o victorie clară. De această dată a fost în etapa a 18-a, în fața echipei Clubului Sportiv Școlar din Hunedoara. Reșițencele s-au impus net, scor final 34-14, iar la pauză conduceau cu 17-6.

Antrenoarea lor, prof. Lucia Moruț apreciază evoluția elevelor sale:

„Le felicit pe fetițele mele, care încă o dată au dat dovadă de seriozitate. Mă bucur că mi-am putut permite să le introduc pe toate în teren, să le rulez în joc. Mai avem încă patru meciuri, iar apoi vom evolua în grupa Valoare. Suntem neînvinse până acum și îmi doresc foarte mult să mergem bine și în faza următoare, pentru a putea ajunge în primele opt formații ale României. În meciul cu CSS Hunedoara, fetele mele au condus din primul și până în ultimul minut, iar pe final de meci am introdus în teren fetițe născute în anii 2006, 2007 și chiar 2008. Mulțumesc publicului pentru că a fost alături de noi și mă bucur din suflet că tribuna a fost plină. Le mulțumesc și părinților implicați trup și suflet”, a afirmat Lucia Moruț.

Și două dintre performerele echipei reșițene au vorbit despre această întâlnire facilă cu echipa din Hunedoara, dar și despre obiectivele lor pentru acest sezon:

„A fost un meci ușor, de pregătire. Mă bucur că am pus în aplicare majoritatea schemelor învățate. Mă bucur că fac parte din această echipă și îi mulțumesc doamnei profesoare Lucia Moruț că ne-a învățat tot ce știm. Țelul nostru este să ajungem la turneul final, pe podium”, a spus handbalista Slageana Radosavlevici.

Mă bucur că am realizat tot ceea ce ne-am propus și mulțumim suporterilor, părinților pentru că și la acest joc am avut tribuna plină. Pe viitor avem în plan să ieșim învingătoare și în Grupa Valoare și marele nostru vis este finala”, a concluzionat pivotul Ioana Danilescu.

După această etapă, handbalistele antrenate de Lucia Moruț sunt fruntașe în seria G, cu 41 de puncte. Pe locul doi se află LPS Banatul Timișoara, cu 38 de puncte, iar podiumul e completat de Mihai Viteazul Vulcan, care a adunat 27 de puncte.

În etapa a 19-a, duminică, 16 februarie, echipa Liceului Teoretic Traian Vuia Reșița va juca în deplasare, la CSM Mihai Viteazul Vulcan.

Cele mai citite

Related Articles