[FOTO-AUDIO] Noi medalii naţionale pentru tinerii karateka din Reşiţa! Elevii lui Zoltan Lipan, de patru ori pe podium la Cluj-Napoca

Tinerii karateka legitimaţi la Clubul Sportiv Muncitoresc din Reşiţa s-au întors cu rezultate bune de la Campionatul Naţional WUKF adresat copiilor până în 13 ani neîmpliniţi. Maestrul Zoltan Lipan a deplasat la Cluj-Napoca doar opt sportivi, iar micuţa delegaţie reşiţeană a adus acasă patru medalii – două de argint şi două de bronz. Un bilanţ mulţumitor, având în vedere numărul mare de participanţi şi concurenţa acerbă, apreciază profesorul-antrenor Zoltan Lipan.

În perioada 27-28 mai, alţi elevi ai antrenorului Zoltan Lipan vor participa la Campionatul Naţional de cadeţi, juniori, seniori şi veterani – eveniment sportiv care va avea loc în municipiul Braşov. “Mergem cu speranţa ca şi aici să obţinem locuri fruntaşe, ca să fim cuprinsi in lotul naţional pentru Campionatul European WUKF pentru copii, cadeți, juniori, seniori şi veterani – individual şi pe echipe, care va avea loc în Italia,  la Livorno, în perioada 3-6 noiembrie 2022”, a precizat maestrul Zoltan Lipan.

De același autor

Related Articles