[FOTO-AUDIO] Nicio surpriză la Lupac. Voinţa ia trei puncte în faţa Progresului Ezeriş

Finalul sezonului regulat al Ligii a III-a de fotbal a programat în seria a 7-a duelul cărăşean dintre Voinţa Lupac şi Progresul Ezeriş. Formaţia din Lupac pornea ca favorită în faţa unei echipe ezerişene care se află în cădere liberă de etape bune. Pe arena din Lupac, Progresul a rezistat însă mai bine de o repriză în faţa gazdelor. În prima parte a jocului, Voinţa Lupac a beneficiat şi de un penalty, dar portarul Birăescu a reuşit să blocheze şutul lui Săndescu. Tabela s-a deblocat abia în ultimul sfert de oră al meciului, când gazdele au marcat de trei ori, prin Bărbulescu, Danci şi Popa. O victorie conturată târziu, dar pe deplin meritată, a apreciat antrenorul Voinţei, Boşco Vişatovici.


De cealaltă parte, antrenorul Progresului, Dorian Arbănaş şi-a felicitat elevii pentru atitudine şi a apreciat că echipa dă semne de revenire.

În aceeaşi etapă, liderul seriei a 7-a, CSM Reşiţa, a încheiat cu un egal fără goluri meciul disputat la Pandurii Târgu Jiu. După runda cu numărul 18 se cunosc echipele calificate în playoff şi cele care se vor înfrunta în playout.


Playoff: CSM Reșița (50 puncte), CSM Deva (40), Voinţa Lupac (32), Pandurii Târgu Jiu (30)


Playout: Viitorul Şimian (24 puncte), CSM Jiul Petroşani (23), Progresul Ezeriş (16), Gilortul Târgu Cărbuneşti (15), Viitorul Pandurii Târgu Jiu 2 (13), Aurul Brad (6)

Cele mai citite

Related Articles