[FOTO-AUDIO] Narcis Mihăilă de la CSU CSM Reșița se pregătește intens pentru Mondialul de la Doha

220

Ultima sută de metri în pregătirile mărșăluitorului reșițean Narcis Mihăilă, pentru care se aproprie cea mai importantă competiție din acest an, Campionatul Mondial de atletism de la Doha.

Sportivul, legitimat la CSU-CSM Reșița, se află în această perioadă în Portugalia, în condiții asemănătoare de climă cu cele de la competiția mondială din Qatar.

În Monte Gordo se pregătește, intens, alături de antrenorul federal, Octavian Măzăran:

Narcis este într-o formă foarte bună și își dorește să stabilească un nou record national și să se apropie de baremul pentru Jocurile Olimpice din 2020:

Cursa masculină de 50 de km marș, la care va participa și Narcis Mihăilă, este programată în data de 28 septembrie, de la ora 23.30, aceeași ca și în România.

Din delegația României pentru Campionatul Mondial de Atletism în aer liber fac parte: Daniela Stanciu (înălțime), Florentina Iusco-Marincu (lungime), Claudia Bobocea (1.500 m), Narcis Mihăilă (50 km mars), Andrei Gag (greutate), Andreea Panțuroiu (triplusalt), Alin Firfirică (disc), Alexandru Novac (suliță), Alina Rotaru (lungime) și Bianca Ghelber.

Campionatul Mondial de Atletism în aer liber se va desfășura în perioada 27 septembrie – 6 octombrie.

sursa foto:Octavian Măzăran