[FOTO-AUDIO] Motociclistul bănățean Ionel Pascotă a început sezonul competițional cu un loc I la prima etapă a Moto RC

312

Pilotul Ionel Pascotă de la Racing Team Giroc și fiul său Patrick au luat parte la primul concurs pe circuit din acest an. Revenirea pe pistă a motocilistului bănățean a fost în forță, astfel că a încheiat competiția desfășurată în capitală pe locul I.

”A avut loc prima etapă de la MOTO RC, unde am fost prezenți și eu și Patrick. A fost un weekend frumos, rezultatele au fost destul de bune. Eu am câștigat locul I, iar Patrick a ieșit pe locul 5. Locul I, II, III din cursa lui Patrick sunt foști campioni naționali ai României la motocros și la viteză și sunt mult mai mari decât el, au 25 și 26 de ani. A fost o experiență foarte, foarte frumoasă. Am considerat competiția ca fiind un antrenament în vederea participării în 1 august la prima etapă din Campionatul European. Această cursă s-a desfășurat în condiții impuse de lege, am stat distanțați, a fost altfel decât de obicei. Echipa noastră a stat singură într-o boxă, a fost diferit. Vom continua pregătirea și vom participa la orice concurs vom avea ocazia. Următoarea competiție la care vom lua parte este în data de 4 și 5 iulie la București, a doua etapă din Campionatul Moto RC”, a spus Ionel Pascotă.

Motocicletele celor doi componenți ai Racing Team Giroc sunt pregătite pentru curse încă din luna februarie, iar prima etapă de Campionat European BMU ar fi trebuit să aibă loc în luna martie, în Grecia,dar a  fost amânată.

sursa foto: Ionel Pascotă