[FOTO-AUDIO] Mihaela Pușcașu de la CS Universitatea Reșița, medaliată la Campionatele Balcanice de marș din Grecia

284

Mărșăluitorii de la CS Universitatea Reșița au luat parte la Campionatele Balcanice de marș din Grecia. Reșița a fost reprezentată de Mihaela Pușcașu și Ionuț Pleșu.

Mihaela Pușcașu a evoluat meritoriu și a obținut medalia de bronz la senioare, în proba de 20 km. Am felicitat-o pentru această reușită:

”Mulțumesc frumos. Cursa a fost destul de grea din cauza vântului care bătea tare, dar sunt mulțumită de rezultat. Mă bucur că am putut să iau medalie pentru România. Timpul nu a fost unul destul de bun, dar în general sunt mulțumită. La finalul lunii mai voi participa la Campionatul Național Universitar.”

Despre evoluția atleților de la CS Universitatea în Grecia a oferit detalii și antrenorul George Ardeleanu:

A fost un rezultat meritoriu pentru Mihaela Pușcașu,medalie de bronz într-o companie selectă, chiar dacă timpul înregistrat nu a fost unul deosebit. O felicit pentru abnegația și dăruirea din timpul cursei. Ionuț Pleșu a venit pe locul 6, fiind un rezultat bun pentru el, deoarece este în primul an de tineret. El este campionul României la tineret și are perspective de a ajunge un bun atlet al României.”

Tot la finalul săptămânii trecute la București a avut loc competiția organizată de fosta atletă de top, campioană olimpică la maraton, Constantina Diță. Cu acest prilej s-au organizat și Campionatele Naționale de marș 10 km pe șoșea. Reșița a fost reprezentată, în premieră, de o echipă de seniori alcătuită din: Cătălin Atănăsoaiei,Ionuț Betej și Emanuel Trandafir, unde a ocupat locul IV pe echipe.

La sfârșitul săptămânii viitoare va avea loc la Câmpulung Moldovenesc etapa I a Campionatelor Naționale de Alergare Montană pe distanță scurtă, unde Universitatea Reșița va fi reprezentată de studentul Cătălin Atănăsoaiei.

sursa foto: Octavian Măzăran/Mihaela Puscasu