[FOTO-AUDIO] Mărşăluitorii Reşiţei rămân în top! Şapte medalii la Naţionalele de la Craiova

Marşul reşiţean şi-a reconfirmat valoarea la Campionatele Naţionale de seniori, tineret şi juniori I. În cadrul competiţiei desfăşurate la Craiova, pe un traseu amenajat lângă stadionul Nicolae Mărăşescu, reprezentanţii cluburilor Universitatea şi Municipal au urcat de 7 ori pe podium. Bilanţul sportivilor din municipiul de pe Bârzava: trei medalii de aur, trei de argint şi una de bronz. Rezultatele sunt trecute în revistă de coordonatorul şcolii reşiţene de marş, Octavian Măzăran.

“Şi de această dată sportivii reșițeni de la Clubul Sportiv Municipal și Clubul Sportiv Universitatea au reușit să urce pe cea mai înaltă treaptă a podiumului. Mă refer aici la Narcis Mihăilă, care a ocupat locul întâi în proba de 20 de km și sportiva Ana Rodean (CSU Reşiţa-Unirea Alba-Iulia), care a reușit aceeași performanță la feminin. Pe lângă cele două titluri de la individual, sportivii reșițeni au obţinut titlul național la seniori pe echipe, cu echipa formată din Marius Cocioran, Narcis Mihăilă și Atila Balog. De asemenea, cea de-a doua echipă a clubului Universitatea a devenit vicecampioană a țării, în componenţa Remus Rădoi, Ionuț Pleșu și Samuel Poliţă. Suntem bucuroşi că la masculin individual, podiumul a fost ocupat doar de sportivi de la Reșița: Narcis Mihăilă, locul I, Marius Cocioran, locul II, şi Ionuț Pleșu pe locul III. În sfârşit, o ultimă medalie a fost luată de sportiva Mihaela Acatrinei (CSU Reşiţa-Unirea Alba-Iulia), care a obținut locul doi și titlul de vicecampioana națională la senioare individual.”

Marius Cocioran, Ana Rodean şi Mihaela Acatrinei vor face parte şi din delegaţia care va reprezenta România la Campionatul Mondial programat luna viitoare în Statele Unite. Cei trei sportivi vor concura în proba de 35 km.

De același autor

Related Articles