[FOTO-AUDIO] Maraton atletic la Reşiţa! Sute de copii s-au întrecut la cea de-a doua ediţie a Memorialului Iosif Măzăran

Pentru o zi, Reşiţa a fost capitala atletismului juvenil din România! Aproximativ 250 de copii şi juniori au participat  la cea de-a doua ediţie a amplei competiţii organizate în memoria regretatului antrenor emerit Iosif „Pubi” Măzăran, un adevărat simbol al atletismului bănăţean şi românesc. Competiţia omagială desfăşurată pe stadionul din cartierul reşiţean Govândari a reunit la start tinere speranţe ale atletismului din Caraș-Severin, Timiş, Alba, Argeș, Arad şi Hunedoara – atleţi de perspectivă dornici să demonstreze că au valoarea şi ambiţia necesare pentru a merge pe calea performanţei. S-a concurat la sărituri şi în probe de alergări şi  marş, pe diverse distanţe, în funcţie de vârsta participanţilor. O competiţie reuşită, a apreciat tehnicianul Octavian Măzăran, fiul celui comemorat, care a ţinut să mulţumească tuturor celor care au pus umărul la reuşita evenimentului sportiv.

Despre competiţie, dar  şi despre cel comemorat a vorbit Traian Badea, fost vicepreşedinte al Federaţiei de Atletism şi un vechi prieten al regretatului antrenor emerit Iosif Măzăran.

Gazdă a Memorialului Iosif Măzăran a fost şi de această dată Clubul Sportiv Municipal din Reşiţa, grupare reprezentată la eveniment de directorul Rusalin Fâc.

La finele unui maraton atletic care a durat trei ore, laureaţii competiţiei au fost premiaţi cu diplome şi medalii. Memorialul Iosif Măzăran a fost organizat de Asociaţia Judeţeană de Atletism Caraş-Severin , cu sprijinul Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret, al cluburilor sportive Universitatea, Municipal, Şcolar şi al Liceului Traian Vuia din Reşiţa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

De același autor

Related Articles