[FOTO-AUDIO] Maraton atletic la Reşiţa! Sute de copii s-au întrecut la cea de-a doua ediţie a Memorialului Iosif Măzăran

Pentru o zi, Reşiţa a fost capitala atletismului juvenil din România! Aproximativ 250 de copii şi juniori au participat  la cea de-a doua ediţie a amplei competiţii organizate în memoria regretatului antrenor emerit Iosif “Pubi” Măzăran, un adevărat simbol al atletismului bănăţean şi românesc. Competiţia omagială desfăşurată pe stadionul din cartierul reşiţean Govândari a reunit la start tinere speranţe ale atletismului din Caraș-Severin, Timiş, Alba, Argeș, Arad şi Hunedoara – atleţi de perspectivă dornici să demonstreze că au valoarea şi ambiţia necesare pentru a merge pe calea performanţei. S-a concurat la sărituri şi în probe de alergări şi  marş, pe diverse distanţe, în funcţie de vârsta participanţilor. O competiţie reuşită, a apreciat tehnicianul Octavian Măzăran, fiul celui comemorat, care a ţinut să mulţumească tuturor celor care au pus umărul la reuşita evenimentului sportiv.

Despre competiţie, dar  şi despre cel comemorat a vorbit Traian Badea, fost vicepreşedinte al Federaţiei de Atletism şi un vechi prieten al regretatului antrenor emerit Iosif Măzăran.

Gazdă a Memorialului Iosif Măzăran a fost şi de această dată Clubul Sportiv Municipal din Reşiţa, grupare reprezentată la eveniment de directorul Rusalin Fâc.

La finele unui maraton atletic care a durat trei ore, laureaţii competiţiei au fost premiaţi cu diplome şi medalii. Memorialul Iosif Măzăran a fost organizat de Asociaţia Judeţeană de Atletism Caraş-Severin , cu sprijinul Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret, al cluburilor sportive Universitatea, Municipal, Şcolar şi al Liceului Traian Vuia din Reşiţa.

Cele mai citite

Related Articles