[FOTO-AUDIO] Maestrul Dinu Simi Suciu din Caransebeș, medaliat la Campionatele Naționale de șah

Maestrul Federației Internaționale de Șah Dinu Simi Suciu din Caransebeș a participat la finalul săptămânii trecute la Campionatele Naționale pentru Veterani – plus 50 de ani, desfășurate la Techirghiol. Reprezentantul municipiului Caransebeș și al județului Caraș Severin a avut o comportare foarte bună obținând medalia de argint la Șah Rapid cu 5,5 puncte din 7 partide, bronz la Șah  Blitz cu 5 puncte din 7 partide și o clasare pe locurile 3-5 la Șah clasic cu 5 puncte din 7 partide.

L-am felicitat pe Dinu Simi Suciu pentru performanța de la această ediție a Campionatelor Naționale pentru Veterani:

Turneele pentru veterani sunt foarte puternice deoarece spre deosebire de alte sporturi la șah se joacă la un nivel foarte înalt și la vârste „mature”, a apreciat președintele Asociației Județene de Șah, Mihai Bolintiș.

În acest an  la Șah Rapid au participat doi Maeștri Internaționali, doi Maeștri FIDE, doi Maeștri Naționali și treisprezece Candidați de Maestru.

Participarea maestrului Dinu Simi Suciu la aceste competiții a fost finanțată de Consiliul Local Caransebeș și Asociația Județeană de Șah Caraș-Severin.