[FOTO-AUDIO] Luptele reşiţene au viitor! Tinerele speranţe de la CSM şi CSS Reşiţa şi-au confirmat calităţile la Naţionale

Prima jumătate a lunii octombrie a consemnat noi succese ale luptătorilor reşiţeni. De această dată au urcat pe podium juniorii mici şi juniorii IV. Tinerii sportivi pregătiţi de Adrian Dacica, Florin Dinţă, Nicolae Constantin şi Andrei Franţ  au avut evoluţii foarte bune la Campionatele Naţionale de la Târgu Mureş. Cu detalii, antrenorul Florin Dinţă, preşedintele Asociaţiei Judeţene de Lupte Caraş-Severin:

“În perioada 7-10 octombrie am participat la Campionatul Naţional pentru juniori mici şi juniori IV cu sportivi legitimaţi la CSM şi CSS Reşiţa.  La juniori mici am avut rezultate foarte bune, menționez aici pe Andrada Dință la categoria 26 de kg, care a ieșit campioană națională,  pe Ricardo Sarai, la categoria 59 de kg, care și el a devenit campion național. O mai avem pe sportiva Elena Boha, care a ieşit  vicecampioană naţională, iar medalie de bronz au câștigat Gheorghe Lucas, la categoria 42 de kg, și Ana Petre, la categoria 28 de kg. La juniori IV am avut șapte reprezentanți, dintre care cinci au obținut locul cinci. (…) Pe cluburi și asociații, lupte feminine, am ieșit pe locul 3. Mai trebuie menționat și faptul că peste 800 de sportivi de la cluburi din întreaga ţară au participat la acest concurs”, a declarat profesorul Florin Dinţă.

Rezultate bune au avut şi sportivii antrenați de Nicolae Constantin. La juniori mici, Denisa Criste a devenit vicecampioană naţională în limitele categoriei 26 kg, iar bronzul de la 34 de kg a fost adjudecat de Florentina Sandu. La juniorii IV,  Denisa Criste a luat aurul categoriei 28 kg, iar Florentina Sandu a cucerit medalia de argint la 34 de kg.

Pentru deplasarea la Naţionalele de la Tg. Mureş, reşiţenii s-au bucurat de sprijin din partea Inspectoratului Şcolar, Consiliului Judeţean Caraş-Severin şi cluburilor CSS şi CSM Reşiţa. Pentru luptători urmează Cupa României la seniori, care va avea loc în perioada 15-17 octombrie la Constanţa. Tot aici se vor desfăşura, în acelaşi interval, Naţionalele de cadeţi.

De același autor

Related Articles