[FOTO-AUDIO] Luptătorii reşiţeni, de trei ori pe podiumul Cupei României U20

Luptele reşiţene sunt din nou în topul naţional! Reprezentanţii cluburilor CSS şi CSM Reşiţa au cucerit trei medalii, două de aur şi una de argint, la Cupa României Under 20. Competiţia desfăşurată la Piteşti a reunit la start tineri luptători de la 40 de cluburi din ţară. Cu detalii despre rezultatele reşiţenilor, profesorul-antrenor Florin Dinţă:

“Avem rezultate foarte bune, ne-am întors acasă cu doi campioni ai României. Este vorba despre Tania Adam, la 65 de kg, sportivă legitimată la CSS Reșița, și Andrei Bărbulescu la 57 de kg, tot de la CSS Reșița. De la același club îl avem pe vicecampionul la 92 de kg Cristian Orbu. Un onorabil loc 9 a fost obținut la 50 de kg de Ionela Câmpean, sportivă de la CSM Reșița. Per total rezultatele sunt foarte bune, ţinând cont că este vorba despre categoria de vârstă U 20, adică sportivi puțin mai mici ca seniorii. Sunt rezultate pe care l-am așteptat, mai ales de la Andrei Bărbulescu și Tania Adam, care sunt în loturile naționale ale României. La această competiție de Cupă au participat 40 de cluburi din țară, iar CSS Reșița s-a clasat pe locul cinci, cu 50 de puncte”, a precizat Florin Dinţă, cel care este şi directorul clubului CSS Reşiţa.

Luptătorii de la CSS şi CSM Reşiţa sunt pregătiţi de antrenorii Adrian Dacica, Florin Dinţă şi Andrei Franţ. Următoarea competiţie majoră cu participare reşiţeană este un turneu internaţional Under 15 care va avea loc între 2 şi 5 iunie la Cluj-Napoca. De la Reşiţa vor participa opt sportivi.

De același autor

Related Articles