[FOTO-AUDIO] Luptătoarea reșițeană Elvira Drăgan, campioană națională, va reprezenta România la Campionatul European Under 15

173

Luptătorii reşiţeni au luat parte la Campionatul Naţional pentru sportivi cu vârsta sub 15 ani, competiţie pe care au încheiat-o cu două medalii, una de aur şi alta de argint, obţinute de Elvira Drăgan, respectiv Brian Techerean.

Unul dintre antrenorii reşiţenilor, Florin Dinţă, vorbeşte despre reuşitele de la acest turneu final:

„Am participat cu sportivii legitimaţi la CSŞ Reşiţa şi CSM Reşiţa la Campionatul Naţional U15, în localitatea Târgu Mureş. Elvira Drăgan a confirmat şi anul acesta a devenit campioană naţională a României la categoria 42 de kg. Ea face parte şi din lotul naţional al României ce se află la Cluj şi va participa la Campionatul European U15, ce se va disputa la Sofia, la sfârşitul lunii mai. Am mai obţinut un rezultat destul de bun prin Brian Techerean, legitimat la CSM Reşiţa, care a devenit vicecampion naţional la categoria 85 de kg. Sunt foarte bucuros că Elvira Drăgan va participa la Campionatul European şi va reprezenta România şi Reşiţa. Federaţia Română de Lupte m-a reprezentat şi pe mine ca şi antrenor pentru lotul naţional, pentru această competiţie de la Sofia, ce se va desfăşura în perioada 27-31 mai”, a declarat antrenorul Florin Dinţă.

Antrenorii sportivilor reşiţeni sunt Adrian Dacica, Florin Dinţă şi Mihai Turculeanu.