[FOTO] Alina Vuc, revenire în forță în competițiile internaționale

215

România a luat parte cu șase luptători la un puternic turneu internațional la Minsk din Belarus. Printre aceștia a revenit pe saltea și luptătoarea de top Alina Vuc. Reșițeanca, legitimată la CSA Steaua București, a urcat pe treapta a doua a podiumului la categoria de 50 de kg.

Această competiție este prima pentru Alina Vuc, după o recuperare de jumătate de an, în urma unei accidentări suferite în primăvară.

Din delegația României s-a mai remarcat Albert Saritov, care a câștigat locul I în cadrul categoriei de 97 de kg. A treia medalie a României a fost obtinută de Maxim Vasilioglo la categoria 74 kg, care și-a adjudecat lcoul III.

Următoarea competiție la care va fi prezentă Alina Vuc va fi luna viitoare, în perioada 14-22, la Campionatele Mondiale din Kazahstan.

sursa foto: Federația Română de Lupte

—————

România participă cu şase sportivi la turneul internaţional de la Minsk, până 11 august. La feminin vom fi reprezentaţi de Alina Vuc şi Alexandra Anghel, care sunt însoţite de antrenorul Nikolai Stoianov.

Cea mai titrată luptătoare română, reșițeanca Alina Vuc, va reveni pe saltea, acesta fiind primul său concurs după o pauză de şase luni, cauzată de o accidentare. Alina este încrezătoare în forțele sale:

”Am încheiat perioada de recuperare și mă antrenez. Voi participa la primul concurs după operație, la turneul internațional din Belarus. De asemenea, în septembrie, voi lua parte la Campionatul Mondial din Kazahstan”, a spus Alina Vuc.

La lupte libere vor concura Ivan Guidea, George Bucur, Maxim Vasilioglu şi Omar Naszhmudinov, care sunt însoţiţi de antrenorul Anatol Guidea. Din delegaţie face parte şi arbitrul internaţional Adrian Olteanu.

Acest turneu constituie o verificare înaintea Campionatelor Mondiale care vor avea loc în Kazahstan, în perioada 14-22 septembrie.

sursa foto: Federația Romană de lupte