[FOTO-AUDIO] Liliana Dragomir, obiectiv îndeplinit la Naţionalele de cros

Atleta cărăşeană Liliana Dragomir a fost aproape de podium la Campionatele Naţionale de cros desfăşurate la Botoşani. Nu mai puţin de 145 de concurenţi, 62 la feminin şi 83 la masculin, s-au aliniat la startul traseului din pădurea Rediu. Sportiva pregătită de antrenorul și soțul Călin Dragomir a parcurs cei opt km ai probei feminine de senioare în 27 de minute, 25 de secunde şi 83 de sutimi, timp cu care a ocupat în final un onorant loc patru. Obiectivul a fost îndeplinit, spune Liliana Dragomir.

“Obiectivul nostru era să ne clasăm în primele locuri, ca să prindem echipa pentru Campionatul European de cros. Am venit pe locul patru, iar acest loc îmi asigură biletul pentru Europenele care vor avea loc în decembrie la Dublin, în Irlanda. A fost bine, temperatura a fost de 8 grade, s-a alergat prin pădure şi nu s-au simţit cele câteva picături de ploaie. Traseul a fost foarte frumos, a fost prima dată când am alergat pe acest traseu din Botoşani. Vreu să mulţumesc pentru susţinere clubului meu, CS Universitatea Arad, antrenorului şi soţului meu Călin Dragomir şi terapeutului Marius Durle, care se ocupă de refacerea mea”, a declarat Liliana Dragomir.

Atleta caransebeşeană nu şi-a permis nicio pauză după revenirea de la Botoşani. Săptămâna aceasta, Liliana Dragomir a alergat şi alături de ştafeta albastră a veteranilor Invictus, care a traversat Caraş-Severinul şi a trecut ulterior în judeţul Hunedoara.

 

Cele mai citite

Related Articles