[FOTO-AUDIO] Liliana Dragomir, din succes în succes! Caransebeşeanca a câştigat cursa de semimaraton de la Timişoara

Atleta cărăşeană Liliana Dragomir e în top pe orice traseu! După ce a alergat prin pădure la Naţionalele de cros de la Botoşani, valoroasa sportivă din Caransebeş şi-a demonstrat calităţile şi pe şosea, la Timişoara City Marathon. Evenimentul sportiv desfăşurat în oraşul de pe Bega a inclus patru curse pe distanţe diferite, de la 3 km la tradiţionala probă de maraton desfăşurată pe distanţa de 42,2 km. Liliana Dragomir a intrat în competiţie la semimaraton şi a fost cea mai rapidă pe cei 21 de km ai probei. Ea a reuşit să reediteze succesul de anul trecut, când a realizat aceeaşi performanţă. Cursa de la Timişoara a reprezentat un antrenament foarte bun, mai ales că nu s-a alergat în circuit, spune Liliana Dragomir.

„Eu am avut ca obiectiv să fac un antrenament, şi a fost foarte bine că l-am făcut în cadrul unei competiţii organizate, unde eşti protejat faţă de maşini şi alte asemenea situaţii. Ceea ce îmi place cel mai mult la acest concurs de la Timişoara e faptul că se aleargă din punctul A în punctul B. S-a pornit dintr-un sat, iar sosirea a fost pe stadionul din Timişoara. Acest lucru mi-a oferit ocazia să duc un tempo susţinut şi am reuşit să scot timpul de o oră, 17 minute şi 17 secunde. Este un timp foarte bun pentru antrenament, nu vorbim despre o cursă oficială pentru record sau calificare, deoarece aceste curse nu sunt omologate. Vremea a fost plăcută, a ţinut cu noi şi a fost o cursă foarte frumoasă”, a declarat proaspăta câştigătoare a cursei de semimaraton de la Timişoara.

Liliana Dragomir este legitimată în prezent la CSU Arad şi e pregătită de soţul şi antrenorul Călin Dragomir. Anul acesta, caransebeşeanca mai are un obiectiv major: ea va alerga în luna decembrie la Europeanul de cros de la Dublin.

Cele mai citite

Related Articles