[FOTO-AUDIO] Kickboxerii reşiţeni, de şapte ori pe podium la “Grand Tournament 3” Satu Mare

Vară grea, dar frumoasă pentru tinerii kickboxeri de la Clubul Sportiv Muncitoresc din Reşiţa. După succesele repurtate în urmă cu două săptămâni la Naţionalele de la Bucureşti, sportivii reşiţeni şi-au reconfirmat valoarea în cadrul unui puternic turneu desfăşurat în sistem piramidal la Satu Mare. Şapte medalii, patru de aur şi trei de argint, au cucerit aici kickboxerii de la CSM Reşiţa. Rezultatele sunt trecute în revistă de antrenorul Gheorghe Cârlea.

„Ne-am dus cu şapte sportivi la competiţia Grand Tournament 3 de la Satu Mare. Am obţinut rezultate, zic eu, destul de bune. Raul Chisăliţă, la 9 ani, categoria -35 kg, a pierdut finala şi a obţinut locul doi. La 12 ani, categoria -45 kg, Maria Costea  a câştigat toate meciurile din piramidă şi a luat locul I. Câştigător al piramidei la care a participat a fost şi Mihai Rostaş, la 13 ani, categoria -40 kg. Un alt sportiv reşiţean, Gheorghe Ciocârlan a pierdut în finala de la 11 ani, categoria -60 kg, şi s-a clasat pe locul doi. Ionuţ Costea, 12 ani, -65 kg, a obţinut locul I, la fel ca Cosmin Stângaciu, la 17 ani, categoria -65 kg. Iar Sergiu Dunca a pierdut finala la 18 ani, categoria -65 kg, şi s-a clasat pe locul doi. Fiind foarte multe cluburi participante, cu mulţi sportivi foarte buni, consider că am obţinut rezultate destul de bune”, a declarat antrenorul Gheorghe Cârlea.

Luna viitoare, kickboxerii reşiţeni vor mai lupta pentru medalii în cadrul a două turnee: la Deva, în data de 17 iulie, şi la Petroşani o săptămână mai târziu.

Cele mai citite

Related Articles