[FOTO-AUDIO] Karatiștii de la CSM Școlar Reșița, medaliați la Campionatul Național W.U.K.F. 


Campionatul Național s-a desfășurat în orașul Sighișoara în sala sporturilor „Radu Voina” și a reunit 59 de cluburi membre ale Federației Române de Karate WUKF.

S-au aliniat la startul competiției 659 de sportivi sub 13 ani și 120 de echipe. CSM Școlar Reșița a fost reprezentat de 15 sportivi.

Aceștia au avut o comportare deosebită reușind să se întoarcă acasă cu o medalie de aur, una de bronz, trei locuri IV și un loc V!

Medalia de aur a fost obținută de Petru Bursuc în proba de kata individual 9 ani, iar cea de bronz de Greta Buzura la kumite individual 11 ani.

Aceasta a mai cucerit și un loc IV la kata individual (6-4 kyu). La fel a obținut, locul IV, și Alexia Deriuș la kata individual la 11 ani (8-7 kyu).

Maia Wettori a încheiat pe locul V la kata individual 11 ani (8-7 kyu).

Locul IV a fost obținut și de echipa de  fete kumite rotativ, 11-12 ani, în componența:  Greta Buzura, Alexia Deriuș și Mara Purec.

A fost o competitie  deosebit de grea, nu au existat categorii sub 30 de sportivi, a spus în direct la Radio Reșița, san sai Zoltan Lipan:

Campionatul Național W.U.K.F. a fost o competiție de verificare și selecție pentru Campionatul Mondial, ce se va desfășura la Bratislava în luna iunie.

Reșițenii Petru Bursuc și Greta Buzura fac parte din lotul național de karate Shotokan al României și vor reprezenta țara noastră la CM din vară, de la Bratislava.